Vitaler met voeding

Herken jij...

dat je al wel bezig bent met een bewuste levensstijl, maar niet weet wat nu echt goed voor jou is? En ben je ook nog steeds vaak moe en futloos? Toe aan structureel meer energie zodat je ook nog tijd over hebt om leuke dingen voor jezelf te doen?

Maar weet je niet…

  • hoe je bewuster kan voeden zodat je vitaler wordt?
  • hoe je voeding voor je kan laten werken zodat jij je beter voelt?
  • hoe je jouw maaltijden samen moet stellen?
  • hoe je grip krijgt op jouw eetgedrag?
  • wat je beter wel en niet kan eten?
  • wat nu echt een gezonde manier van voeden is?
  • wat er voor zorgt dat je lekker kan eten zonder hongergevoel?

Investeer in jezelf en word vitaler met voeding.

Maak jij bewuste voedingskeuzes, maar..

.. levert het je toch weinig energie op? Merk je dat je te vaak futloos op de bank zit, terwijl je er eigenlijk heel graag op uit gaat? En vind je het lastig om voldoende tijd voor jezelf te nemen?
 
Dan weet ik precies hoe je je voelt. Een paar jaar terug voelde ik mij iedere dag zo. Mijn batterij was op, terwijl ik niet eens ‘ongezond’ leefde.
 
Alles verandere toen ik goed naar mijn lichaam leerde luisteren. Vanaf dat moment ben ik mijn lichaam écht gaan voeden, en uiteindelijk werd ik die energieke, ambitieuze en ondernemende vrouw waar ik altijd van droomde.
 
Een win voor mij, maar ook voor mijn bedrijf en de mensen om mij heen.
 
Als natuurvoedingsdeskundige help ik nu anderen om voeding juist in te zetten, zodat jij je ook weer fit, gezond, slank en blij gaat voelen.
 
In mijn online masterclass ‘vitaler met voeding’ ontdek je waarom je niet fit wordt en blijft. En hoe jij een levensstijl ontwikkelt die wél vol te houden is.
 
Een blijvende verandering dus.
Ontdek:
? hoe jij weer fit wordt, zonder een rigoureus en onhaalbaar dieet te volgen!
? hoe jij weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijkt, zonder iets te willen veranderen!
? hoe je weer kunt genieten van eten, zonder eten als de vijand te zien!

Voor alle hardwerkende en ambitieuze vrouwen

Om jou meer inzicht te geven hoe je wel vitaal kan worden door voeding. En om jou te helpen om hier meer grip op te krijgen, heb ik een online masterclass voor je gemaakt.

Veel vrouwen maken al bewuste keuzes, maar hebben niet in de gaten dat deze bewuste keuzes niet voor hen geschikt zijn. Vaak veroorzaken de bewuste keuzes voor een disbalans in het lichaam en komen ze op de langere termijn voedingstoffen tekort.

Ik zie het nog te vaak gebeuren in mijn praktijk dat de vrouw met de volle 100% zichzelf inzet voor haar gezondheid. Toch ervaart ze nog veel vermoeidheid, hunkert ze gauw naar eten, ervaart ze veel hoofd- en spierpijn en zit ze niet lekker in haar vel. Ook het gewicht speelt hier een enorme rol. Ze wil afvallen of juist aankomen zonder te hoeven diëten. Toch lijkt het er behoorlijk op als of ze zich vastklampt aan een afslankdieet. Het gevolg? Niet happy met zichzelf en dat deprimeert.

Krijg grip op je eetpatroon

Meer energie en een minder opgebrand, futloos gevoel

Meer verzadiging zodat je langer door kan op een maaltijd zonder te grijpen naar ongezonde tussendoortjes of een snelle hap

Inzicht in hoe je een gebalanceerd en gezonde maaltijd kan samenstellen en met welke producten. Incl. een easy 7 stappenplan

Waarom bewuste keuzes als mager, light, zero, yoghurtjes met granola en licht eten jou niet verder helpen 

Hoe je naar je buik kan leren luisteren i.p.v. naar je hoofd, wat te doen bij vermoeidheid en wat te doen tegen eetbuien

Word bewust van jouw huidige levensstijl en stop met aanmodderen

Enkele ervaringen van andere klanten