Vul hier jouw gegevens om je aan te melden voor het fit-traject

Yes, jij wordt relaxt en energieker

De deuren van het fit-traject gaan weer open.
Vanaf nu kan jij je inschrijven.

Vanaf september start ik weer met een nieuwe groep.

Let op: er is beperkt plek en de groep beloofd snel vol te zitten voor de 1 : 1 coaching.
Uit alle inschrijvingen kies ik zelf enkele powervrouwen die daadwerkelijk zullen gaan starten.

Je ontvangt binnen 3 werkdagen persoonlijk bericht van mij

[activecampaign]

Van uitstel komt afstel!

Als vrouw heb je veel taken op je schouders. Je werkt, doet het huishouden, bent misschien wel moeder en partner en probeert nog een beetje een sociaal leven er op na te houden. Dit kost een hoop energie en dat geeft niet wanneer jij jezelf fit voelt. Maar wanneer jij jezelf niet fit voelt is het allemaal een hele opgave.

Meestal doen we veel pogingen om onze gezondheid beter te krijgen. Er worden vele diëten gevolgd en we beginnen allemaal maandag weer. Ook letten we vaak weer een periode wat meer op wat we eten en nemen we ons voor dat het vanaf nu anders zal gaan.

Helaas is het resultaat dramatisch. We houden het dieet niet vol, op woensdag vallen we alweer in ons oude patroon en gaat het dus allemaal niet echt anders worden.

Grote kans dat jij ook maar zo wat aangemodderd en het vaak ook weer uitstelt om daadwerkelijk echt iets aan jouw energie level en andere klachten te gaan doen.  En zo ga jij door en veranderd er niets of het wordt zelfs allemaal erger

Tijd voor een echte aanpak!

Over mij

Ik ben er van overtuigd dat we aanspraak kunnen maken op ons zelfgenezende vermogen. Dit alles zonder ingewikkelde en strenge diëten te moeten volgen. Het ontbreekt ons vaak aan de juiste informatie en kennis om onze doelen tot een slagen te brengen.

Zelf heb ik dit ook mogen ondervinden. Jarenlang was ik extreem moe, sliep slecht en kreeg daardoor zelfs de diagnose CVS/ME. Ik stond op uit bed en verlangde al weer naar de avond om weer terug mijn bed in te kunnen kruipen. Om 4 uur ‘s middags was het elke dag echt over en uit. Met enorm veel moeite kookte ik een maaltijd voor het gezin en probeerde ik de kinderen naar bed te krijgen. Nog even een verhaaltje voorlezen voelde echt als een straf.

Helaas was de vermoeidheid niet het enige probleem. Nog vervelender was de 24/7 aanwezige hoofdpijn en/of migraine plus de daarbij aanwezige spierpijn. Vooral in de nek was deze op haar heftigs. Ik ging daarvoor wekelijks naar de fysio, maar dat hielp niet of kort en loste zeker niet het probleem op.

Naast dit alles transpireerde ik enorm, had vaak een opgeblazen gevoel en zat echt niet happy in mijn vel. Dat was vooral te merken aan het feit dat ik snel ging hyperventileren en last kreeg van paniekaanvallen. Mijn lijf zat duidelijk aan haar tax.

Hoe fijn is het dat ik nu dit alles heb kunnen afstrepen. Ik ben een fitte vrouw geworden die weer haar dromen en ambities kon gaan navolgen. Ik ben weer een gezellige partner, moeder en vriendin die leuke dingen kan en wil ondernemen

Deze vrouwen voelen zich ook fitter

Vul jouw gegevens in als jij ook af wilt rekenen met die onrustige en futloze gevoel

[activecampaign]