7 daagse in Zijn shalom


Kom in de Rust en leer Gods stem te verstaan

Herkenbaar?

Je ervaart onrust, kunt moeilijk ontspannen

➙ Je hebt moeite om Gods stem te verstaan

➙ Je wilt graag een diepere relatie met de Heer

➙ Je wilt ondanks strijd in je leven, meer op Hem vertrouwen

➙ Je wilt graag verder groeien in je Geestelijke ontwikkeling

Waarom deze cursus in Zijn shalom?

Ik kreeg de opdracht van de Heer om een laagdrempelige en toegankelijke cursus te maken voor vrouwen die zoekende zijn naar Gods vrede en die meer op Hem willen vertrouwen, ondanks strijd of een minder fijne situatie waar ze in zit.

Het doel van deze cursus is dat in welke onrust, strijd of wat dan ook je zit, je Gods vrede mag leren zoeken en ontdekken. Dit om (meer) op Hem te gaan vertrouwen en ontspanning te vinden en te ervaren, ondanks je situatie.

God wil dat je in de Rust komt, Zijn stem leert verstaan en daardoor echt Goddelijke rust gaat ervaren.

Wat kan je verwachten?

Je krijgt elke dag een mail, 7 dagen lang

7 dagen met een diversiteit aan overdenkingen, inzichten, tools, gebeden en oefeningen om je dichter bij de Vader hart te brengen en om in alle rust aan Zijn voeten te kunnen liggen

Ook krijg je tijdens deze cursus een online ademsessie aangeboden die je onbeperkt kunt gebruiken (bij dag 5)

Start hier

Deze online cursus, in Zijn shalom, heeft een investering van €47.-

Mijn reis naar rust in Zijn shalom

Als christelijk hervormd meisje was ik niet bekend met de stem van God. 

Ik was gewend om hard te werken, door te gaan en ondanks dat ik echt wel geloofde voelde ik niet de drang om bijbel te lezen en werd ik ook niet enorm vervuld met vreugde en honger om naar de kerk te gaan.

Toen ik jarenlang struggelde met mijn gezondheid heb ik het enorm vaak uitgeroepen naar God en ik bad vaak dat het alsjeblieft gauw beter zou gaan. Hoop had ik niet, want ik ging steeds meer achteruit, hoe hard ik ook mijn best deed.

Waar was God?

God was er wel, maar ik had geen relatie met Hem en ik zat in een sneltrein van alsmaar door en door te gaan. Ik kende geen rust en dat i.c.m. geen relatie met de Heer zorgde ervoor dat ik weinig tot niets van Hem vernam.

Maar toch sprak Hij en was Hij bij mij. Dit zie en snap ik nu allemaal nu ik achterom kijk.

Nu is alles zo anders en ik gun dit iedereen. Ik mag een intieme relatie met mijn Vader, Jezus en de Heilige Geest hebben. Vooral de Heilige Geest, want dit is echt mijn helper.

Na mijn reis van groeien in Zijn relatie en leren om meer in Zijn rust te leven, kreeg ik op mijn hart om deze cursus te maken. De Heer wil namelijk ook met jou op reis, een reis voor een intiemere relatie en om meer bovennatuurlijke Rust te gaan ervaren. We hebben het namelijk nodig in de tijd waarin we leven.

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen de vrolijke ademcoach en ontspanningsmasseur. Naast natuurvoedingsdeskundige ben ik mezelf gaan verder ontwikkelen en uiteindelijk ook ademcoach en ontspanningsmasseur geworden. Ik mijn praktijk richt ik mij nu alleen nog op de adem en geef ik ontspanningsmassages. Het stukje voeding mocht ik in januari 2024 loslaten van de Heer.

Enkele jaren geleden wilde ik meer over weten over het ademwerk en ben mij er in gaan verdiepen. Ik kwam tot de ontdekking dat er diep in ons binnenste blokkades kunnen zitten die ons leven beperken. Dit deed mij besluiten om de opleiding tot ademcoaching te gaan doen en oow wat ben ik hier blij mee. Ik heb veel mogen leren en ontdekken over de kracht van de adem en alles hierom heen. In februari mocht ik als natuurvoedingsdeskundige stoppen in de praktijk en ontspanningsmassages gaan geven, na het volgen van weer een nieuwe opleiding en reis.

Doordat ik aan mezelf heb gewerkt ben ik wie ik nu ben. De ambitieuze fitte vrouw met haar eigen bedrijf, haar gezin en ik heb tijd en energie over om leuke dingen voor mezelf te doen. Ik voel mij energiek en happy. Ik ben in balans.

Ik wil daarom jou helpen om ook weer die ambitieuze vrouw te worden die met meer balans, rust en ontspanning in het leven kan staan zodat jij ook jouw business, werk, gezin of andere belangrijke functies kan runnen.

Vertrouwen en een goed gevoel hebben over mij en mijn aanbod is belangrijk als je start met ademcoaching of wilt komen voor een ontspanningsmassage. Daarom zal ik altijd eerst een gratis telefonisch gesprek aanbieden zodat jij kan ervaren of er een klik is.

Het is veilig bij mij om volledig jezelf te zijn.