Ervaringen

Lees hier de ervaringen van mijn cliënten.
Wilt u ook deze ervaringen opdoen?
Neem dan contact op via info@bewust-beter.nl.
Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag  t/m vrijdag tussen 09:00 – 16:00 via 06-13455588.

Healthy Reborn Challenge

Zie op de Healthy Reborn Challenge pagina enkele mooie ervaringen van deelnemers.
Wil jij ook zo’n ervaring op doen? Lees daar dan gauw verder voor meer informatie.

Henriët van de Kamp

go site Bio HCG+ stofwisselingskuur
April 2019

follow url 1: Wat is jou behaalde resultaat? 
Allereerst ben ik ruim 9 kilo afgevallen, dat voelt ontzettend goed! Daarnaast werken mijn darmen, momenteel super goed. Ik heb best gevoelige darmen, maar ik merk dat deze de tijd hebben gehad om op te ruimen en te herstellen.
2: Hoe blij ben je met het behaalde resultaat? 
Ik ben heel erg blij met dit resultaat! Die 9 kilo had ik niet verwacht. Zowel in gewicht als centimeters ben ik afgevallen. Het voelt gewoon ontzettend lekker, als je weer lekker in je vel zit!
click 3: Voel je jezelf fitter, opgewekter etc? 
Ja dat voel ik zeker! Soms zit dit in de hele kleine dingen. Zoals het aantrekken van je spijkerbroek, dat gaat weer gemakkelijk en deze zit weer lekker! Mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen nu ik afgevallen ben, dat maakt je opgewekter! Het is ook super lekker, dat deze kilo’s eraf zijn voor de zomer, nu is het een kwestie van stabiel blijven! Ik merkte dat mijn lichaam in de opbouwfase weer lekker werkte en ik weer lekker veel energie had.
4: Kan je het mensen aanraden die in korte tijd gewicht willen verliezen op een verantwoorde manier?
Om in een korte periode, veel gewicht te verliezen, kan ik het zeker aanraden. Maar het is niet gemakkelijk. Zelf was ik mij al heel erg bewust van mijn voeding en at ik vaak al 2 keer op een dag groente en zat ik laag in suiker/koolhydraat gebruik. Wanneer je dit niet gewend bent, wordt het nog een hele klus. De eerste 1,5 week had ik best trek en voelde mijn lichaam erg leeg. Na die tijd was mijn lichaam gewend aan de kleinere porties eten. Vervolgens vond ik de laatste week van de kuur ontzettend zwaar. Ik was heel erg moe en merkte echt dat mijn lichaam op een heel laag pitje moest werken. De reserves waren op. De kuur ging wel sneller voorbij dan ik gedacht had, voor ik het wist zat ik al op helft van de kuur. Het is even een maandje flink aanpoten, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn.De opbouwfase was een enorme verademing. Ik at weer iets meer en kon op deze manier weer meer energie aan mijn lichaam geven. Vanaf dat moment voelde ik me gelijk al super!
5: Wat vond je het mooiste, leukste, prettigste oid aan deze kuur?
Het mooiste vond ik het snelle resultaat, de kilo’s vliegen eraf! Daarnaast vind ik het erg mooi, dat je nu je eigen stofwisseling kent. Door het dagelijkse wegen, ook in de opbouwfase zie je heel mooi waar jouw stofwisseling wel of niet op reageert. Je bereikt in een korte periode een heel mooi resultaat. Het leuke vind ik, dat je wanneer je weer gaat opbouwen ook nog kan afvallen of gewoon stabiel blijft. Ondanks ik meer ben gaat eten en weer rustig aan koolhydraten ging toevoegen, ben ik niet aangekomen. Dat voelt goed!
Groetjes,Henriët van de Kamp

Mandy

Bio HCG+ stofwisselingskuur
April 2019

1: Wat is jou behaalde resultaat?
Ik ben 8 kg afgevallen, ik zie dat ik vet ben verloren over m’n hele lichaam.
2: Hoe blij ben je met het behaalde resultaat?
Ik ben absoluut ontzettend blij met het resultaat. Al vind ik de weg er naar toe wel erg pittig.
3: Voel je jezelf fitter, opgewekter etc?
Ik kan niet zeggen dat ik mezelf fitter voel. Ik was al bewust met voeding bezig dus is het contrast nu niet heel groot. Wel zal ik minder snel ‘even tussendoor’ een koekje nemen, alleen als ik het echt heel graag wil.
4: Kan je het mensen aanraden die in korte tijd gewicht willen verliezen op een verantwoorde manier?
Dat zal afhangen van de persoon. Je moet sterk in je schoenen staan, willen gaan voor je doel en doorzettingsvermogen hebben!
5: Wat vond je het mooiste, leukste, prettigste oid aan deze kuur?
Dat ik nu ontzettend kan genieten van eten. Ik kan op een dag al uitkijken naar havermout! En natuurlijk de verloren kilo’s! 🙂
Mandy

Leonie Mosterd

Bewust Beter traject
April 2019

‘Een schop onder mn kont!’
Ja, dat was mijn zorgvraag…
Ik ben voor van alles en nog wat allergisch, dat had ik jaren geleden al laten testen maar na een paar jaar kreeg ik toch weer dezelfde klachten als toen. Omdat ik steeds meer mijn oude gewoontes terugkreeg. En dit zat me erg in weg! Maar ja, hoe ga ik dit nu beter aanpakken, en nog belangrijk beter volhouden?
Daarom mijn zorgvraag bij Barbera neergelegd en zij was heel enthousiast en zag wel ontwikkeldoelen wat voor mij zou gaan werken. Ik werd hiervan ook heel enthousiast.
Wat voor mij werkt; duidelijke plan van aanpak van stap naar stap! En dat hebben we gedaan. Ik hoef mij niet druk te maken over het hoe en wat bij stap 2 of later! Precies wat bij mij past!
Had ik een lastig moment dan komt Barbera met goede tips en fijne positieve feedback!
Het is best lastig de turn te maken naar bewuster te leven maar met de hulp van Barbera is het voor mij een stuk gemakkelijker gegaan tot nu.
Na een week heb ik al verbeteringen ervaren! Na een paar maanden nog veel meer! Mijn huid, exceem, darmen, energie, eetlust en nog veel meer! Mensen om mij heen zien ook de verbeteringen.
Barbera, heel erg bedankt voor je hulp in de afgelopen tijd, zonder jou was het niet zo goed gegaan!
Een echte #aanrader dus!

Gea Dondorp

Vrouwen Winter Uitje
Maart 2019

Ik heb enorm genoten van de avond, ondanks mijn al vele jaren, bewust bezig zijn met eten (e nummers, suiker, weinig kant en klaarproducten, enz) heb ik toch weer wat geleerd en ben weer bewuster geworden van de schade die al die stoffen in je lichaam aan kunnen brengen. Barbera vertelt enthousiast, vlot, en geeft ook goed ruimte voor vragen. Jammer genoeg kwamen een aantal onderwerpen niet of beknopt aan de orde vanwege tijdsgebrek. De locatie is klein maar gezellig voor dit soort bijeenkomsten!

Zeker voor herhaling vatbaar (al was het maar om weer zo’n fantastische goodiebag uit te kunnen pakken ;)!

Gea
Februari 2019

Met een buurvrouw had ik het weleens over mijn suikerverslaving, en hoe ik daardoor toch wel erg aan het aankomen was.

Misschien moet je eens contact opnemen met Barbera zei zij, ze helpt je stap voor stap. Dat heb ik gedaan, en ik heb er geen spijt van: wat weet zij veel!
Ze heeft me goed op weg geholpen, kordaat maar altijd vriendelijk, beginnende met een detox en daarna een uitgebreid vervolg advies.
Als ik vragen heb stuur ik die haar toe, en al snel heb ik mijn antwoord. Ik ga vol goede moed de nieuw ingeslagen weg in, met nog wat ondersteuning!
Groetjes,
Gea

Dianne

Januari 2019

Ik kwam erbij om de milde detox te gaan doen, toen ik het bij Bewust Beter op Instagram voorbij zag komen, na de decembermaand was de maat echt vol voor mij, en voelde me ook niet lekker in mijn lichaam, ik heb een redelijk druk gezin, wat veel energie kost, ik pakte mijn energie uit voedsel met veel suiker. Wat dus niet goed uitpakt, en je uiteindelijk nog vermoeider ben.
Toen heb ik een afspraak gemaakt met Barbera, en ik kreeg superveel nuttige informatie over je lichaam in betere conditie door gezond voedsel.
Ik zag het helemaal zitten die milde detox, want je hebt maar een sapdag en de daar opvolgende dagen mag je zoveel eten dat je de hele dag door vol zit.
Nou dag 1 viel me wel tegen, ik had last van ontgiftingsverschijnselen (enorme hoofdpijn)
Maar doorgezet💪🏽 en ik werd de volgende dag al stukken fitter wakker, en de dagen daarna kreeg ik steeds meer energie. Als ik vragen had kon ik gewoon een appje sturen, en kreeg ik uitgebreid antwoord terug en tips.
Kortom ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en ik ga proberen mijn voedingspatroon voor een gedeelte zo aan te houden, vooral zoveel meer groente eten werkt echt om veel beter in je vel te zitten!!
Hartelijk bedankt, het was het waard😊

Simone van Beek

Oktober 2018

Met ondersteuning van Barbera ben ik fitter en energieker. Ze laat je inzien dat er hoop is en er veel meer mogelijkheden zijn bij diverse diagnoses ipv reguliere medicijnen. Ik gaf diverse consulten van Barbera als “verjaardagscadeau” voor mijn zieke en vermoeide vader. Mijn vader is nu na jaren medicijn vrij voor zijn te hoge cholesterol, diabetes en te hoge bloeddruk. Bedankt Barbera, je bent een topper!

Margreet Baremans

ADHD informatie bijeenkomst

September 2018

Het was een boeiende workshop. Wat betreft de suikerinfo wist ik al heel veel. Maar het is altijd goed om het weer te horen en je er bewust van te zijn.

Je hebt ook uitgebreid stil gestaan bij wat straling doet. Daar heb ik meer nieuwe dingen over gehoord.

Ga vooral door met je workshops. Want hoe meer mensen weten wat voeding allemaal met je doet, hoe beter.

Jaap & Letty

ADHD informatie bijeenkomst

September 2018

Wij vonden het leuk en echt jij heb ook goed je best er voor gedaan!
Ga zo door zullen we zeggen en dan kom je er wel…

Thea

ADHD informatie bijeenkomst

September 2018

Een informatie avond gehad bij Barbera. Ze heeft veel info gegeven over adhd en gezonde voeding. Mooi om te horen dat zij en haar gezin er zoveel baat bij hebben gehad .

Een extra stimulans om daar mee te beginnen. Er waren ook heerlijke zelfgemaakte gezonde hapjes. Misschien een idee om bij de volgende info avond,

Bij binnenkomst een a4tje te geven met vast wat info. En een lekker recept!? Veel succes en inzicht gewenst

Marielle Smit

ADHD informatie bijeenkomst

September 2018

Daar stond Barbera … een hoofd vol informatie en eigen ervaringen èn daar wilde ze op haar 1e workshop avond ons als publiek iets over vertellen. We hingen op haar lippen, het was muisstil in de gezellige kamer op de boerderij wat warmte en een warm welkom uitstraalde. De sfeer liet al zien hoe Barbera in haar werk staat. Barbera neemt je mee op de diverse reizen die in het teken staan van ontdekken. Wat is er toch aan de hand? Wat is de oorzaak? Wat het gevolg? Wat kun je er zelf aan doen?  Gericht op ADHD en ADD maar had zeker ook raakvlakken voor mensen die hooggevoelig zijn, en met die pet op ging ik richting deze workshop. Voor iedereen een aanrader!

Handvaten krijg je mee èn de uitnodiging om bij vragen ze haar te stellen, deze avond gaf een heel vernieuwend beeld over de maatschappij, de tijd waarin we leven en vooral ook over de impact van voeding hierin. Chapeu Barbera, goed gedaan hoor deze try out!!

Mariska v Beek

ADHD informatie bijeenkomst

September 2018

Ik zou de naam van de workshop die je geeft zelf niet zo noemen. Ik vindt eigenlijk dat je het daarmee tekort doet; omdat het voor zoveel meer is dan voor ADHD.
Ik vond de avond erg interessant; je hebt het écht goed gedaan. Je persoonlijke verhaal en ervaring, je uitleg over de invloeden die voeding kan hebben, maar ook meer dan dat. We worden weer wat bewuster over wat we doen, hoe we het anders zouden willen, je maakt de mensen enthousiast. Leuk is dat en ontzettend bedankt daarvoor! Het liefst zou ik wat meer opschrijven, maar ik wil niks verklappen over de inhoud van de avond. Dat moeten de mensen zelf komen ontdekken.

Geanne van Dijk

ADHD informatie bijeenkomst

September 2018

Het was een reuze interessante avond. De avond bevatte veel nieuwe informatie die ik niet eerder had gehoord. Ik kon gelijk de volgende dag al beginnen met wat kleine aanpassingen in ons voedingspatroon. Zeker een aanrader om eens een avond/workshop bij te wonen.

Ton

Juli 2018

Door het advies van jou zijn verschillende dingen verbeterd zoals, stress, spanningen en eet gewoontes t.a.v. de hoge bloeddruk, bloedsuiker en het ontgiften van je lichaam. Hierbij dank ik je voor de goede gesprekken, m.vr.gr. Ton

Corrie Luns

Maart 2018

Fijn weer wat aan mijn eten te doen. Je hebt mij weer in het ‘zadel’ geholpen, ik zeg:dank je wel Barbera. Groetjes, Corrie

Yusef El Filali

Maart 2018

Ik werd doorgestuurd naar Barbera via een mede cursist, Barbera zou er wel wat moois van maken. Nou mijn wens is helemaal uitgekomen, direct voelde ik me thuis bij Barbera, ze zag mij, hoorde mij en was met haar volle aandacht gefocust op mijn situatie. Barbera werkte heel zorgvuldig en nam echt de tijd voor me. Op het eind kreeg ik een uitgebreid verslag waar ik nu nog steeds regelmatig even in terug lees. Daarnaast zorgt Barbera ook voor de juiste na zorg. Barbera je bent een topper, dankjewel!

Wil jij ook een mooie ervaring?

Neem vandaag nog contact met mij op en samen bekijken we de mogelijkheden.