➜ Boost je energie, humeur en je mentale kracht!

Download mijn gratis ijskoude podcast hier ⬇ 

Tijd voor..

Extra dosis energie

Verbeterde bloedcirculatie

Sterk immuunsysteem

Goed humeur

✴ Minder stress

Minder pijnklachten

Grotere mentale kracht

Goed slapen

Lekker in je vel zitten

✴ Jezelf ontgiften

Huid en haar verbeteren

Dit ben ik!

De vrolijke ademcoach. Naast natuurvoedingsdeskundige ben ik mezelf gaan verder ontwikkelen en uiteindelijk ook ademcoach geworden. Ik mijn praktijk richt ik mij vooral op de adem en wanneer er behoefte is kan ik op het gebied van voeding en levensstijl verder coachen. Het is fijn om vrouwen op een breed gebied te kunnen begeleiden en adviseren.

Naast mijn werk ben ik druk voor mijn gezin en zijn er nog zoveel leuke andere dingen te doen, want zo wandel ik graag en vind ik het heerlijk om een rondje door de bossen te gaan op de mountainbike. Vooral in de zomer. Dan vertrek ik erg vroeg om het wild in het bos te kunnen spotten.

Sinds mijn opleiding tot ademcoach ben ik ook erg fan van koud water geworden. Hier haal ik uit de winter vooral mijn energie en geluksstofjes uit door middel van een waterdip. ? En ja, zelf ik als koukleum die niet gek is van de kou.

Weer genieten

Nu ik weer energie en rust heb kan ik meer genieten van alles om mij heen. Ik voel mij nu ook zo goed dat ik echt geniet van vakanties, dagjes- of avondjes uit. Lekker ontspannen en even tijd voor mezelf of met het gezin. Het is nu ook zo fijn dat ik niet meer hoef bij te komen van deze activiteiten en echt plezier er aan beleef.

Mijn doel was ooit om energieker te worden en af te rekenen met al die innerlijke onrust. Dat is mij zo goed gelukt dat ik naast een sportiever, bewuster en gezondere levensstijl ook weer kon studeren. Ik voelde dat ik mijn ervaring wilde delen en dat gaf de doorslag om de studie boeken weer in te duiken om zo vrouwen te kunnen helpen om ook weer die ambitieuze, fitte en ontspannende vrouw te worden.

Hand in hand

Ik weet inmiddels dat goed ademen voor de meeste vrouwen niet vanzelfsprekend is en dat goed ademen met bepaalde ademoefeningen enorm helend zijn voor zowel lichaam als geest. Het ruimt als het ware oude shit op. Deze oude shit zorgt vaak voor een blokkade. Meestal zijn we niet eens bewust van deze blokkade, maar ervaren we wel veel klachten.

Net zoals voeding helend werkt werkt de adem net zo. Deze 2 gaan hand in hand en versterken elkaar enorm.

Daarom kan ik naast de adem- ook voedingsadviezen naar behoefte en noodzaak inzetten.

Ik werk vanuit christelijk perspectief zonder de poespas van alternatieve niet christelijke werkwijzen. 

Download mijn gratis ijskoude podcast voor meer energie, beter humeur en het gemak van koud douchen.