➜ Binnen 5 stappen help ik jou om meer ontspanning te krijgen

Download dan mijn gratis e-book ‘in 5 stappen even uit je hoofd om te ontspannen’

Tijd voor verandering

Je bent een vrouw die al geruime tijd struggled met zichzelf. Je voelt je niet fit, zit minder lekker in je vel en hebt het idee dat je aan het overleven bent.

Grote kans dat je vermoeid uit bed stapt, misschien wel pijnklachten ervaart en kampt met hyperventilatie.

Je bent perfectionistisch aangelegd en vind het moeilijk de controle in het leven los te laten.

Je bent het vertrouwen in jezelf en/of de mens verloren en je zelfvertrouwen is lager dan je wenst.

En hoe zit het met je gewicht? Is het lastig om blijvend af te vallen of ben je alleen maar blijvend aan het diëten?

Jij doet keihard je best om je gezondheid goed te krijgen, hebt veel wilskracht en bent een echte doorzetter, maar het lijkt er op dat wat je ook probeert het je op de langere termijn niets oplevert.

Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Vervelend is ook dat je geen rust en ontspanning meer ervaart.

>> Dit moet stoppen! Het is NU tijd voor blijvende verandering en plezier in het leven <<

Dit ben ik!

De vrolijke ademcoach. Naast natuurvoedingsdeskundige ben ik mezelf gaan verder ontwikkelen en uiteindelijk ook ademcoach geworden. Ik mijn praktijk richt ik mij vooral op de adem en wanneer er behoefte is kan ik op het gebied van voeding en levensstijl verder coachen. Het is fijn om vrouwen op een breed gebied te kunnen begeleiden en adviseren.

Naast mijn werk ben ik druk voor mijn gezin en zijn er nog zoveel leuke andere dingen te doen, want zo wandel ik graag en vind ik het heerlijk om een rondje door de bossen te gaan op de mountainbike. Vooral in de zomer. Dan vertrek ik erg vroeg om het wild in het bos te kunnen spotten.

Sinds mijn opleiding tot ademcoach ben ik ook erg fan van koud water geworden. Hier haal ik uit de winter vooral mijn energie en geluksstofjes uit door middel van een waterdip. ? En ja, zelf ik als koukleum die niet gek is van de kou.

Weer genieten

Nu ik weer energie en rust heb kan ik meer genieten van alles om mij heen. Ik voel mij nu ook zo goed dat ik echt geniet van vakanties, dagjes- of avondjes uit. Lekker ontspannen en even tijd voor mezelf of met het gezin. Het is nu ook zo fijn dat ik niet meer hoef bij te komen van deze activiteiten en echt plezier er aan beleef.

Mijn doel was ooit om energieker te worden en af te rekenen met al die innerlijke onrust. Dat is mij zo goed gelukt dat ik naast een sportiever, bewuster en gezondere levensstijl ook weer kon studeren. Ik voelde dat ik mijn ervaring wilde delen en dat gaf de doorslag om de studie boeken weer in te duiken om zo vrouwen te kunnen helpen om ook weer die ambitieuze, fitte en ontspannende vrouw te worden.

Hand in hand

Ik weet inmiddels dat goed ademen voor de meeste vrouwen niet vanzelfsprekend is en dat goed ademen met bepaalde ademoefeningen enorm helend zijn voor zowel lichaam als geest. Het ruimt als het ware oude shit op. Deze oude shit zorgt vaak voor een blokkade. Meestal zijn we niet eens bewust van deze blokkade, maar ervaren we wel veel klachten.

Net zoals voeding helend werkt werkt de adem net zo. Deze 2 gaan hand in hand en versterken elkaar enorm.

Daarom kan ik naast de adem- ook voedingsadviezen naar behoefte en noodzaak inzetten.

Ik werk vanuit christelijk perspectief zonder de poespas van alternatieve niet christelijke werkwijzen. 

Ervaring van vrouwen die je voorgingen

Download mijn gratis e-book ‘In 5 stappen even uit je hoofd om te ontspannen’ om eindelijk de eerste stappen te gaan zetten. Want van uitstel komt afstel en dat maakt jou niet fit, blij en gelukkig.