Vul hier jouw gegevens in voor een gratis coachgesprek!

✰ Ben jij er aan toe om van futloos naar fittere en ontspannen vrouw te transformeren?

✰ En wil jij niet meer blijven aanmodderen, maar daadwerkelijk de wortel van het probleem aanpakken?

✰ En wil jij graag weten of ik wat voor jou kan betekenen en je ook een klik voelt tussen ons?

⇩ Vraag dan hier jouw gratis coachgesprek aan, ik ben erg benieuwd naar jou en je verhaal. 2 maal per maand nodig ik een vrouw uit voor een gratis coachgesprek.

Van uitstel komt afstel!

Als vrouw heb je veel taken op je schouders. Je werkt, doet het huishouden, bent misschien wel moeder en partner en probeert nog een beetje een sociaal leven er op na te houden. Dit kost een hoop energie en dat geeft niet wanneer jij jezelf fit en vitaal voelt. Maar wanneer jij jezelf niet fit voelt is het allemaal een hele opgave.

Meestal doen we veel pogingen om onze gezondheid beter te krijgen. Er worden vele diëten gevolgd en we beginnen allemaal maandag weer. Ook letten we vaak weer een periode wat meer op wat we eten en nemen we ons voor dat het vanaf nu anders zal gaan met meer rust en ontspanning.

Helaas het resultaat dramatisch. We houden het dieet niet vol, op woensdag vallen we alweer in ons oude patroon, we hollen maar weer door en door en zo gaat het dus allemaal niet echt anders worden, want de onrust en het vermoeide gevoel en al die andere lichamelijke klachten, ze blijven.

Grote kans dat jij ook maar zo wat aangemodderd en het vaak ook weer uitstelt om daadwerkelijk echt iets aan jouw energie level en andere klachten te gaan doen. En zo ga jij door en veranderd er niets of het wordt zelfs allemaal erger.

Tijd voor een echte aanpak!

Over mij

  • Barbera Hendriksen
  • Ademcoach en natuurvoedingsdeskundige
  • Werk vanuit Christelijk perspectief
  • Vind het fijn om vrouwen naar een next level te coachen

Ik ben er van overtuigd dat we aanspraak kunnen maken op ons zelfgenezende vermogen. Dit alles zonder ingewikkelde en strenge diëten te moeten volgen. Het ontbreekt ons vaak aan de juiste informatie en kennis om onze doelen tot een slagen te brengen.

Zelf heb ik dit ook mogen ondervinden. Jarenlang was ik extreem moe, sliep slecht en kreeg daardoor zelfs de diagnose CVS/ME. Ik stond op uit bed en verlangde al weer naar de avond om weer terug mijn bed in te kunnen kruipen. Om 4 uur ‘s middags was het elke dag echt over en uit. Met enorm veel moeite kookte ik een maaltijd voor het gezin en probeerde ik de kinderen naar bed te krijgen. Nog even een verhaaltje voorlezen voelde echt als een straf.

Helaas was de vermoeidheid niet het enige probleem. Nog vervelender was de 24/7 aanwezige hoofdpijn en/of migraine plus de daarbij aanwezige spierpijn. Vooral in de nek was deze op haar heftigs. Ik ging daarvoor wekelijks naar de fysio, maar dat hielp niet of kort en loste zeker niet het probleem op. Ook ervoer ik continu onrust, stress, hartkloppingen en had ik last van hyperventilatie- en paniekaanvallen. Ontspannen lukte niet goed meer.

Deze vrouwen voelen zich ook fitter, ontspannen en in balans