Vul hier jouw gegevens in voor een gratis kennismakingsgesprek!

✰ Ben jij er aan toe om van onrustig naar een evenwichtige en ontspannen vrouw te transformeren?

✰ En wil jij niet meer blijven aanmodderen, maar daadwerkelijk de wortel van het probleem aanpakken?

✰ En wil jij graag weten of ik wat voor jou kan betekenen en je ook een klik voelt tussen ons?

⇩ Vraag dan hier jouw gratis coachgesprek aan, ik ben erg benieuwd naar jou en je verhaal.

Van uitstel komt afstel!

Als vrouw heb je veel taken op je schouders. Je werkt, doet het huishouden, bent misschien wel moeder en partner en probeert nog een beetje een sociaal leven er op na te houden. Dit kost een hoop energie en dat geeft niet wanneer jij jezelf fit en vitaal voelt. Maar wanneer jij jezelf niet in balans voelt is het allemaal een hele opgave.

Meestal doen we veel pogingen om onze gezondheid zowel mentaal als fysiek beter te krijgen. Er worden vele diëten gevolgd en we beginnen allemaal maandag weer. We nemen ons voor dat het vanaf nu anders zal gaan met meer rust en ontspanning en diverse gesprekken met experts zijn al de revue gepasseerd.

Helaas het resultaat is niet wat je verwachtte. Een dieet houd je niet vol, op woensdag val je alweer in je oude patroon, je holt maar weer door en door en zo gaat het dus allemaal niet echt anders worden, want de onrust en het vermoeide gevoel en al die andere lichamelijke klachten, ze blijven.

Grote kans dat jij ook maar zo wat aangemodderd en het vaak ook weer uitstelt om daadwerkelijk echt iets aan jouw onrust, energie en andere klachten te gaat doen. En zo ga jij door en veranderd er niets of het wordt zelfs allemaal erger.

Tijd voor een andere aanpak vanuit Gods inzicht! Mag Hij in jouw werken?

Over mij

  • Barbera Hendriksen
  • Ademcoach en natuurvoedingsdeskundige
  • Werk vanuit Christelijk perspectief
  • Vind het fijn om vrouwen naar een next level te coachen

Ik ben er van overtuigd dat we aanspraak kunnen maken op ons zelfgenezende vermogen.

Tientallen jaren heb ik gedroomd van een leven zonder stress, vermoeidheid, pijn- en andere lichamelijke klachten.

Ik legde mij niet neer bij het feit dat ik op jonge leeftijd al zo in de greep werd gehouden door deze klachten en het mijn dagelijkse leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ik bleef zoeken naar de diepere wortel van deze klachten. Ik wilde ontdekken waarom mijn klachten er waren, want ik geloofde niet in louter toeval of pech.

Door de jaren heen heb ik mezelf getransformeerd van een oververmoeide en nog meer overprikkelde huisvrouw zonder werk naar een vrouw en moeder die zowel haar bedrijf als haar gezin runt.

Ik draai weer mee in de maatschappij, geniet van mijn werk en kan de ballen weer in de lucht houden.

Mijn droom: elke vrouw weer met meer rust en ontspanning te laten shinen, maar dan wel door Zijn kracht.

‘Zijn kracht?’ hoor ik je denken. Ja, want hij heeft mijn ervaring een positieve wending gegeven. Ik mag nu vrouwen helpen die net als ik niet fit waren, onrust ervaren of strugglen met andere ongemakken..

Dit kan ik alleen doen, omdat ik precies weet wat zij doormaakt. Hij heeft mij voorzien, juist door die moeilijke tijd heen en ik ben Hem hier enorm dankbaar voor. Nu mag ik Zijn instrument zijn en andere vrouwen helpen. Ik werk daarom echt op de kracht van de Heilige Geest, alle hulde aan Hem.

Deze vrouwen voelen zich ook fitter, ontspannen en in balans