Vanmorgen een rugmassage gehad bij Barbera, eerst ff heerlijk met de voetjes in het water een kopje thee erbij en daarna de rugmassage. Gewoon ff lekker ontspannen en quality time voor jezelf. Ik kan het iedereen aanbevelen heerlijk!! Voldaan weer terug naar huis

Gijsbertha

Dank voor je hartelijke en spontane ontvangst; ik vond het erg prettig en ontspannen! Wat heerlijk om met een voetenbad en kop thee te starten en aansluitend de massage. Nogmaals bedankt en ga zo door!

Eunice

Dit keer een hele massage gehad! Erg prettig en eind van de massage totaal ontspannen!
In het begin een beetje onwennig, maar dat veranderde al gauw Barbera heeft door hoe ze is dat je je al gauw op je gemak voelt!
En vind de massage echt een goede aanvulling op het ademwerk! Aanrader dus!

Coby

Afgelopen donderdag voor het eerst bij Barbera een ontspanningsmassage mogen krijgen! En ontspannen was het zeker. Na eerst een heerlijk voetenbad met etherische lavendelolie en een kopje thee om alvast in de ontspanning te komen begon daarna de massage. Wat ik vooral ervaarde was RUST! Ik kon echt ontspannen en rust ontvangen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Gun jezelf ook deze ervaring!

Rianne

Het was een fijne ochtend zo. De massage was een fijne aanvulling op de ademsessie daarvoor. En ik ben echt een beetje ontroerd dat ik de aanraking nu grotendeels fijn vond en er van kon ontspannen. Dat had ik een tijdje terug niet kunnen denken. En dat voetenbadje hou ik er in voor thuis. Was ook fijn! Ik ben nu moe maar dat geeft niks. Ik geniet nog lekker na. Dankjewel, fijn mens!

Regina

Een heerlijk voetenbadje met een heerlijke lavendelolie. Wederom een kopje thee, met een banaan. 🍌 massagetafel werd klaargezet en jij nodigde mij uit om te komen liggen. Je hebt overal aan gedacht. Een warme deken, kussentjes, verschillende handdoeken, een warmtelamp, een beetje lavendelgeur in de buurt. Je legt fijn uit hoe het gaat. Dit voelt prettig!

De massage zelf was fijn. Rug, schouders, nek, gezicht, hoofd, armen, benen, buik. De druk was prettig, de olie fijn en er was ontspannen muziek. Kortom een fijne ervaring met een goede sfeer! Ik ben dankbaar dat Hij dit heeft geleid in jou leven. Kom zeker nog terug. Met dankbaarheid kijk ik terug op vanmorgen.

Willy