Ik vond het ebook duidelijk met zeker bruikbare tips. Ik heb mij na het ebook ook direct ingeschreven voor de cursus over het tackelen van je vreetbuien. Dar begin ik morgen mee. Je hebt mij gemotiveerd Barbera. Thanks.

Marjolein

Bedankt voor het fijne ebook wat ik heb mogen downloaden. Het gaf mij weer even focus om door te gaan. Mijn doel is namelijk om zowel wat fitter te worden als een paar kilo’s af te vallen.

Thea

Bedankt voor het e-book. Ik ben er gisteren voor gaan zitten en het was fijn om weer wat bruikbare handvatten te krijgen.
Liefs Sylvia

Sylvia

Ik voel mij zeker fitter! Soms zit dit in de hele kleine dingen. Zoals het aantrekken van je spijkerbroek, dat gaat weer gemakkelijk en deze zit weer lekker! Mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen nu ik afgevallen ben, dat maakt je opgewekter! Het is ook super lekker, dat deze kilo’s eraf zijn voor de zomer, nu is het een kwestie van stabiel blijven! Ik merkte dat mijn lichaam in de opbouwfase weer lekker werkte en ik weer lekker veel energie had. Zelf was ik mij al heel erg bewust van mijn voeding en at ik vaak al 2 keer op een dag groente en zat ik laag in suiker/koolhydraat gebruik. Het mooiste vond ik het snelle resultaat, de kilo’s vliegen eraf! Daarnaast vind ik het erg mooi, dat je nu je eigen stofwisseling kent.

Henriëtte

Super leuke dag gehad vol inspiratie en gezelligheid! Ik hou hier zo van. Barbera zit vol inspiratie! Er valt nog zoveel te leren op dit gebied. En nu kan ik ook zelf mayonaise maken. 🙂 dit was al een aantal keren mislukt, maar met persoonlijke coaching van Barbera is het gelukt.

Francien

Met een buurvrouw had ik het weleens over mijn suikerverslaving en hoe ik daardoor toch wel erg aan het aankomen was. “Misschien moet je eens contact opnemen met Barbera,” zei zij. “Ze helpt je stap voor stap.” Dat heb ik gedaan en ik heb er geen spijt van; wat weet zij veel! Ze heeft me goed op weg geholpen, kordaat maar altijd vriendelijk, beginnende met een detox en daarna een uitgebreid vervolg advies. Als ik vragen heb stuur ik die haar toe en al snel heb ik mijn antwoord. Ik ga vol goede moed de nieuw ingeslagen weg in, met nog wat ondersteuning!

Gea