Ik heb van het begin tot het einde genoten vanmorgen. Het is een jaar geleden dat ik voor mijn laatste ademsessie bij je kwam. Fit & dip, meerdere ademsessies en het Healthy reborn programma heb ik bij jou gevolgd. Dankbaar voor Zijn liefde die door jou heen werkt. Het verlangen om vrij te zijn, te stralen op de manier die Hij voor mij in gedachten heeft, de ontmoetingen met jou hebben hieraan bijgedragen.

En dan nu vanmorgen…even kort bijpraten onder het genot van een kopje thee. Bewust worden van je lichaam, je ademhaling, je gedragen voelen door Papa en dan overgaan naar verbonden ademen. Zijn Levensadem tot het diepste celniveau laten werken. Het was opnieuw een bijzondere sessie. Dan zingt mijn ziel tot U oh Heer mijn God. Hoe groot zijt Gij!

Willy

Ik vond de ademsessie heel fijn, merkte echt verbetering. Ik voelde meer rust en energie om wat te ondernemen.

Anoniem

Het klinkt stom, maar de tijd leek minder snel te gaan en leek een stuk lichter. Lekker gevoel terwijl ik best veel te doen had.

Marian

Heel erg bedankt voor vanochtend. Het was mooi en bijzonder om mee te maken. Ik merk nu wel dat ik moe ben. Ga er ook even aan toegeven. Ik kijk al weer uit naar de volgende keer.

Anoniem

Ik mocht jouw oefenpersoon zijn voor jouw opleiding. Ik moest er niets van verwachten, want ik was jou aan het helpen zodat jij kon oefenen. Maar geloof mij, je hebt mij zeker ook geholpen. In mijn dagelijkse bezigheden ervaar ik zoveel minder druk en stress. Er is een bepaalde last van mij af die ik niet kan definiëren met woorden. Desondanks, het voelt heerlijk en zoals jij zegt: ‘het maakt niet uit wat het was als het maar weg is’. Thanks lieve Barbera

Anoniem

Tijdens jouw opleiding tot ademcoach ben ik verschillende malen jouw oefenpersoon geweest en wat breng je het toch fijn over. Jouw rust zorgt ervoor dat ik mij erg veilig bij jou voel en mij dus ook keer op keer durfde open te stellen. Ik weet zeker dat ik eens in de zoveel tijd terug kom voor een heerlijk moment voor mezelf.

Anoniem

Het was een fijne sessie, bedankt. Ik voelde mij zo op mijn gemak bij jou. Nu voel ik mij best relaxed, maar binnenkort wil ik nog een keer de verbondenademhaling met jou doen, want ik heb het idee dat ik hier nog veel meer uit kan halen.

Agnes

In het begin was het onwennig, maar al gauw stelde Barbera mij op mijn gemak. Het voelde als of ik op een wolk lag en het gaf direct verlichting aan mijn druk op de borst. Het voelde ook erg veilig om Barbera als coach naast mij te hebben in de begeleiding. Vooral haar stem gaf mij erg veel rust.

Belinda