Vanmorgen een rugmassage gehad bij Barbera, eerst ff heerlijk met de voetjes in het water een kopje thee erbij en daarna de rugmassage. Gewoon ff lekker ontspannen en quality time voor jezelf. Ik kan het iedereen aanbevelen heerlijk!! Voldaan weer terug naar huis

Gijsbertha

Dank voor je hartelijke en spontane ontvangst; ik vond het erg prettig en ontspannen! Wat heerlijk om met een voetenbad en kop thee te starten en aansluitend de massage. Nogmaals bedankt en ga zo door!

Eunice

Dit keer een hele massage gehad! Erg prettig en eind van de massage totaal ontspannen!
In het begin een beetje onwennig, maar dat veranderde al gauw Barbera heeft door hoe ze is dat je je al gauw op je gemak voelt!
En vind de massage echt een goede aanvulling op het ademwerk! Aanrader dus!

Coby

Afgelopen donderdag voor het eerst bij Barbera een ontspanningsmassage mogen krijgen! En ontspannen was het zeker. Na eerst een heerlijk voetenbad met etherische lavendelolie en een kopje thee om alvast in de ontspanning te komen begon daarna de massage. Wat ik vooral ervaarde was RUST! Ik kon echt ontspannen en rust ontvangen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Gun jezelf ook deze ervaring!

Rianne

Het was een fijne ochtend zo. De massage was een fijne aanvulling op de ademsessie daarvoor. En ik ben echt een beetje ontroerd dat ik de aanraking nu grotendeels fijn vond en er van kon ontspannen. Dat had ik een tijdje terug niet kunnen denken. En dat voetenbadje hou ik er in voor thuis. Was ook fijn! Ik ben nu moe maar dat geeft niks. Ik geniet nog lekker na. Dankjewel, fijn mens!

Regina

Een heerlijk voetenbadje met een heerlijke lavendelolie. Wederom een kopje thee, met een banaan. 🍌 massagetafel werd klaargezet en jij nodigde mij uit om te komen liggen. Je hebt overal aan gedacht. Een warme deken, kussentjes, verschillende handdoeken, een warmtelamp, een beetje lavendelgeur in de buurt. Je legt fijn uit hoe het gaat. Dit voelt prettig!

De massage zelf was fijn. Rug, schouders, nek, gezicht, hoofd, armen, benen, buik. De druk was prettig, de olie fijn en er was ontspannen muziek. Kortom een fijne ervaring met een goede sfeer! Ik ben dankbaar dat Hij dit heeft geleid in jou leven. Kom zeker nog terug. Met dankbaarheid kijk ik terug op vanmorgen.

Willy

Ik heb van het begin tot het einde genoten vanmorgen. Het is een jaar geleden dat ik voor mijn laatste ademsessie bij je kwam. Fit & dip, meerdere ademsessies en het Healthy reborn programma heb ik bij jou gevolgd. Dankbaar voor Zijn liefde die door jou heen werkt. Het verlangen om vrij te zijn, te stralen op de manier die Hij voor mij in gedachten heeft, de ontmoetingen met jou hebben hieraan bijgedragen.

En dan nu vanmorgen…even kort bijpraten onder het genot van een kopje thee. Bewust worden van je lichaam, je ademhaling, je gedragen voelen door Papa en dan overgaan naar verbonden ademen. Zijn Levensadem tot het diepste celniveau laten werken. Het was opnieuw een bijzondere sessie. Dan zingt mijn ziel tot U oh Heer mijn God. Hoe groot zijt Gij!

Willy

Ik vond de ademsessie heel fijn, merkte echt verbetering. Ik voelde meer rust en energie om wat te ondernemen.

Anoniem

Het klinkt stom, maar de tijd leek minder snel te gaan en leek een stuk lichter. Lekker gevoel terwijl ik best veel te doen had.

Marian

Heel erg bedankt voor vanochtend. Het was mooi en bijzonder om mee te maken. Ik merk nu wel dat ik moe ben. Ga er ook even aan toegeven. Ik kijk al weer uit naar de volgende keer.

Anoniem

Het was heel fijn en bijzonder Barbera!
Tintelingen rondom mijn mond, handen en in mijn gezicht. Tranen kwamen op en ik heb veel moeten gapen.

Anoniem

Jouw verhaal was heel bijzonder, bedankt voor het delen.
Ik vond het heel spannend om de ademoefening te doen en ik heb veel bewogen. Maar het voelde ook goed om te doen. Veel emoties en verdriet kwamen los. Daarna heb ik heerlijk kunnen ontspannen. Ik durfde mij nog niet helemaal over te geven, maar nu weet ik dat mijn lichaam dit aan kan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nicky

Het prettige eraan vond ik dat het voelde als een opluchting. Ik ben heel slecht in ontspannen en heb vaak last van angst in mijn lichaam waardoor ik vaak hyperventileer. Doordat ik eigenlijk met het op deze manier van ademen er voor mijn gevoel tegenin ging, had ik het gevoel toch een soort van controle op de ademhaling te krijgen.

Anoniem
Zo fijn om alles los te mogen laten en kreeg dan ook tintelingen in mijn gezicht, handen en zelfs tranen in mijn ogen.
Ik vond het een hele fijne en bijzondere ervaring om dit mee te mogen maken en ga deze verbonden ademhaling zeker vaker zelf doen. Ik was helemaal ontspannen nadien en genoot van de fijne en mooie muziek.
Loes Plat

Ik mocht jouw oefenpersoon zijn voor jouw opleiding. Ik moest er niets van verwachten, want ik was jou aan het helpen zodat jij kon oefenen. Maar geloof mij, je hebt mij zeker ook geholpen. In mijn dagelijkse bezigheden ervaar ik zoveel minder druk en stress. Er is een bepaalde last van mij af die ik niet kan definiëren met woorden. Desondanks, het voelt heerlijk en zoals jij zegt: ‘het maakt niet uit wat het was als het maar weg is’. Thanks lieve Barbera

Anoniem

Tijdens jouw opleiding tot ademcoach ben ik verschillende malen jouw oefenpersoon geweest en wat breng je het toch fijn over. Jouw rust zorgt ervoor dat ik mij erg veilig bij jou voel en mij dus ook keer op keer durfde open te stellen. Ik weet zeker dat ik eens in de zoveel tijd terug kom voor een heerlijk moment voor mezelf.

Anoniem

Het was een fijne sessie, bedankt. Ik voelde mij zo op mijn gemak bij jou. Nu voel ik mij best relaxed, maar binnenkort wil ik nog een keer de verbondenademhaling met jou doen, want ik heb het idee dat ik hier nog veel meer uit kan halen.

Agnes

In het begin was het onwennig, maar al gauw stelde Barbera mij op mijn gemak. Het voelde als of ik op een wolk lag en het gaf direct verlichting aan mijn druk op de borst. Het voelde ook erg veilig om Barbera als coach naast mij te hebben in de begeleiding. Vooral haar stem gaf mij erg veel rust.

Belinda

Ik heb eindelijk duidelijk waar die hunkering naar eten vandaan komt. Deze cursus was voor mij enorm waardevol en kwam precies op het juiste moment. Ik zit nu niet zo lekker in mijn vel en de eetbuien lopen dan hoog op. Ik snap nu wat ik hier zelf aan kan doen. Bedankt voor jouw waardevolle toevoeging Barbera.

Anja

Mag ik je bedanken voor jouw fijne en heldere uitleg deze ochtend. Het was prettig om naar je te luisteren en dat je oog had voor mijn vragen nadien.

Jolien

Ik heb vanmorgen met een traan in mijn ogen naar je masterclass gekeken, het heeft mij zo geraakt met alle vlakken. Na 5 moeilijke jaren is het nu tijd om aan mezelf te werken.

Anoniem

Het was prettig om vanmorgen naar je te luisteren Barbera. Fijn dat ik nu meer helderheid heb over mijn futloze gevoel en weet waar ik mij nu op kan gaan focussen.

Marijke

Ik vond het ebook duidelijk met zeker bruikbare tips. Ik heb mij na het ebook ook direct ingeschreven voor de cursus over het tackelen van je vreetbuien. Dar begin ik morgen mee. Je hebt mij gemotiveerd Barbera. Thanks.

Marjolein

Bedankt voor het fijne ebook wat ik heb mogen downloaden. Het gaf mij weer even focus om door te gaan. Mijn doel is namelijk om zowel wat fitter te worden als een paar kilo’s af te vallen.

Thea

Bedankt voor het e-book. Ik ben er gisteren voor gaan zitten en het was fijn om weer wat bruikbare handvatten te krijgen.
Liefs Sylvia

Sylvia

Je hoeft niet te diëten, maar het is echt een blijvende leefstijl verandering! Ik ben zo anders gaan eten en door jouw tips en recepten. En daardoor voel ik mij ook veel fitter. Ik ben 9 cm buikomtrek kwijt geraakt in die 12 wkn!

In het traject kon ik alles vragen, kreeg veel informatie waar ik wat aan had! Een hele omslag. Echt fijn!

Erika

Als ik het even moeilijk had belde of appte ik met Barbera en dat hielp erg goed! Ik kreeg gelijk weer de moed om verder te gaan. Barbera liet mij vooral wees even inzien wat ik al had bereikt. Ze liet mij dan terug kijken naar wat ik al bereikt had en herinnerde mij waarom ik het deed.

Vrouwen! Dus ook voor een ieder die nog twijfelt, dit zou ik zeker doen! Ik raad Barbera en het fit-traject van harte aan!

Ik blijf graag anoniem, omdat ik mij er niet prettig bij voel als mijn naam zichtbaar is

Anoniem (deel2)

Ik ben dit fit-traject gestart, omdat ik niet veel energie had. Elke middag voelde ik een dip en daarbij had ik ook elke dag eetbuien. Verder had ik lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, maagzuur, hyperventilatie met hartkloppingen, buikklachten, geen goede nachtrust en wilde ik graag afvallen. Ik at altijd van alles maar geen gezonde dingen. Ondertussen had ik al veel over het fit-traject en Bewust Beter gelezen en ook gevolgd op internet. Toen toch besloten bij/met Barbera het fit-traject te gaan doen. Het heeft mij heel veel gebracht! Nu heb ik energie voor 10! Geen lichamelijke klachten meer en echt een verandering in mijn eetpatroon. Ik eet nu gezond, gevarieerd en vullend.

Anoniem (deel1)

Ik heb door deze samenwerking meer balans gevonden en veel geleerd over eten en ook over mij lichaam. Ik kan nu goed luisteren naar mijn lichaam en voel hierdoor wat ik wel kan eten en wat niet en waar ik de meeste energie uithaal.

Ik vond het een hele fijne samenwerking. Ik ben door Barbera een stuk wijzer geworden en dit is een goed start naar een gezonde eet structuur. Ik bedank Barbera dat ze haar kennis met mij heeft gedeeld, want het was fijn om met iemand die veel kennis heeft mijn problemen op te lossen en een goede start door te voeren voor een gezond gebalanceerd leven.

Barbera aanraden? JA! Dat zeker, ze heeft veel kennis, denk mee en neemt er de tijd voor. Je ziet dat ze dit met passie doet en weet waar ze over praat. Ik vond het een heel fijn, leerzaam fit-traject.

Daphne Bouw

Ik herkende mij in Barbera haar verhaal over haar klachten destijds. Daardoor kreeg ik er een goed gevoel over dat zij mij verder kon helpen met alle klachten die ik had. Klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid die maar niet over gingen, maar ook het diëten lukte niet. Naast dat mijn klachten geminderd of zelfs verdwenen zijn heeft het 1 op 1 fit-traject mij ook veel andere dingen opgeleverd zoals bewuster omgaan met voeding, maar ook de kijk hier op is veranderd.

Ik raad Barbera zeker aan bij alle vrouwen die niet fit zijn, want de samenwerking met Barbera is prettig. Ze is goed bereikbaar en geeft goede tips en uitleg tijdens het fit-traject.

Mariska Guliker

De samenwerking heeft mij opgeleverd dat ik veel bewuster kijk naar wat ik eet en ook weet waarom het ene product wel en het andere niet te nemen. Ook ben ik bewuster geworden waar een aantal lichamelijke klachten vandaan komen met betrekking op voeding. Barbera heeft mij hier goed in begeleid. Tevens is de gegeven informatie ook erg duidelijk. Ik zou zeker het fit-traject aanbevelen als iemand echt wat met zijn levensstijl wil doen. Onze samenwerking was namelijk erg prettig. Ook vond ik het fijn dat we eens in 2-3 weken contact hadden via beeldbellen (naast het gewone mail en app contact)

Nienke Boeijinga

Een hele nieuwe wereld qua voeding is voor mij open gegaan, wauw! Ik dacht dat ik op de goede weg was en Barbera zei subtiel “met hier en daar wat schoonheidsfoutjes” haha. Maar ik wist niet hóe ik al mijn bij elkaar gesprokkelde kennis moest toepassen in mijn eigen voedingspatroon. Daardoor hield ik het vaak een maand of 3 vol en bém, ineens was de knop weer volledig om en viel ik terug in voeding die totaal niet goed voor mij is en voor ik het wist was ik weer terug bij af. Of eigenlijk nog verder dan dat. Nu heb ik zóveel geleerd over voedingsstoffen, ingrediënten, recepten en noem maar op dat ik echt verder kan hiermee. Als ik een mindere dag heb met veel trek, dan eet ik meer van al het goede! Dit was voorheen écht anders. Dan ging ik mezelf weer tegoed doen aan suikerhoudende producten en kwam zo weer in de bekende vicieuze cirkel terecht

Krista Schreuder

Ik wil Barbera bedanken voor de begeleiding en het hele traject waar ze me in mee heeft genomen. Hartstikke fijn en het heeft me al veel gebracht. Ik heb minder klachten en veel meer inzicht in wat voeding met mijn lichaam en gesteldheid doet. De klachten die ik voor het traject ervoer was dat ik moe en futloos was met veel hoofdpijn en migraine aanvallen. Ik was niet echt happy en had een gespannen lijf. Ik ben erg blij dat ik een aantal maanden geleden gestart ben bij Barbera en dat het nu lukt om gezonder te leven en, nog belangrijker, dat ik veel minder hoofdpijn heb. Bedankt voor alle informatie, de begeleiding en de inzichten die je me gegeven hebt

Anne de Haan

Ik voel mij zeker fitter! Soms zit dit in de hele kleine dingen. Zoals het aantrekken van je spijkerbroek, dat gaat weer gemakkelijk en deze zit weer lekker! Mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen nu ik afgevallen ben, dat maakt je opgewekter! Het is ook super lekker, dat deze kilo’s eraf zijn voor de zomer, nu is het een kwestie van stabiel blijven! Ik merkte dat mijn lichaam in de opbouwfase weer lekker werkte en ik weer lekker veel energie had. Zelf was ik mij al heel erg bewust van mijn voeding en at ik vaak al 2 keer op een dag groente en zat ik laag in suiker/koolhydraat gebruik. Het mooiste vond ik het snelle resultaat, de kilo’s vliegen eraf! Daarnaast vind ik het erg mooi, dat je nu je eigen stofwisseling kent.

Henriëtte

Super leuke dag gehad vol inspiratie en gezelligheid! Ik hou hier zo van. Barbera zit vol inspiratie! Er valt nog zoveel te leren op dit gebied. En nu kan ik ook zelf mayonaise maken. 🙂 dit was al een aantal keren mislukt, maar met persoonlijke coaching van Barbera is het gelukt.

Francien

Het gaat goed. Voel mij een stuk fitter dus blijf doorgaan met de groentes op de eetmomenten. Ik ben blij dat ik mee heb gedaan, heb er zoveel vaan geleerd! Ben nu echt bewust aan het eten.

Gea

Ik dacht heel gezond te eten, maar als je ziet wat deze week met je lichaam doet besef je toch dat je op een of andere manier te veel suikers at. Verborgen suikers dan voornamelijk.

Bertine

Afgelopen week was ook mijn menstruatie en ik ben eigenlijk gewoon ongesteld geweest in plaats van zo extreem menstrueren!

Hanneke

Ik vind het apart dat je al na een paar dagen minder trek hebt in tussendoortjes. Gewoon even doorzetten dus. Ben mij ook bewust dat je zo weer kan terugvallen in je oude eetpatroon dus volhouden maar. Voel mij ook prima. Hoofdpijn weg en spierpijn minder.

José

Het gaat prima met mij. Voel mij energieker en heb geen trek in zoet. Het was goed vol te houden en ik ben mij bewust van alles wat ik in mijn mond stopte.

Marijke

Mijn doel was mij weer fitter te voelen, want ik was zo moe en futloos. En dat is echt gelukt, want al na 3 dagen merkte ik echt verschil. Ik heb meer energie en zit daardoor beter in mijn vel. En daarbij ook nog 3kg lichter nu. Echt super! Ik ga nog een weekje door.

Janine

Barbera ik wil je bedanken voor afgelopen week. Er is een wereld voor mij open gegaan voor mij. Als ik zie hoe rustig mijn buik is geweest de afgelopen week. Dat is het waard. Enne de weegschaal gaf vanmorgen 2kg lichter aan.

Het positieve is dat ik beter slaap, mij fitter voel, mijn riem 2 gaatjes strakker kan en ik woensdag al bijna 2 kg lichter was. Met veel plezier ga ik dan nog een weekje extra door.

Dat lichamelijke klachten verband houden met voeding weet ik al een aantal jaren. Binnen ons gezin hebben we gezien dat het stoppen van het suikergebruik verrassende resultaten gaf.
Om deze reden heb ik jouw deskundigheid gezocht met betrekking tot mijn hoofdpijnklachten. Met enkele gesprekken en goede handvatten ben ik al 5 lange weken hoofdpijnvrij. Hartelijk bedankt en ik kan het iedereen aanbevelen.
Tineke
Het is best lastig de turn te maken naar bewuster te leven maar met de hulp van Barbera is het voor mij een stuk gemakkelijker gegaan tot nu. Na een week heb ik al verbeteringen ervaren! Na een paar maanden nog veel meer! Mijn huid, eczeem, darmen, energie, eetlust en nog veel meer! Mensen om mij heen zien ook de verbeteringen.
Barbera, heel erg bedankt voor je hulp in de afgelopen tijd, zonder jou was het niet zo goed gegaan! Een echte #aanrader dus!
Leonie

Met een buurvrouw had ik het weleens over mijn suikerverslaving en hoe ik daardoor toch wel erg aan het aankomen was. “Misschien moet je eens contact opnemen met Barbera,” zei zij. “Ze helpt je stap voor stap.” Dat heb ik gedaan en ik heb er geen spijt van; wat weet zij veel! Ze heeft me goed op weg geholpen, kordaat maar altijd vriendelijk, beginnende met een detox en daarna een uitgebreid vervolg advies. Als ik vragen heb stuur ik die haar toe en al snel heb ik mijn antwoord. Ik ga vol goede moed de nieuw ingeslagen weg in, met nog wat ondersteuning!

Gea

Fijn weer wat aan mijn eten te doen. Je hebt mij weer in het ‘zadel’ geholpen, ik zeg:dank je wel Barbera!

Corrie
Ik wil je bedanken voor afgelopen week. Er is een wereld open gegaan voor mij. Ik heb net je uur live van gisteren bekeken en meegeschreven en ga zeker verder met je tips. Als ik zie hoe rustig m’n buik is geweest, afgelopen week. Dat is het waard. Ik ga ‘t ervaren en zien. Enne de weegschaal gaf vanmorgen 2 kilo lichter aan!
Jane