Ik kan zeer genieten van een paar plakjes bananenbrood. Neem het gerust als ontbijt, lunch of als tussendoortje, want het bevat veel goede voedingstoffen en het houdt je bloedsuikerspiegel stabiel.
Wil jij ook eens een bananenbrood maken?
Nodig
- 3 bananen
- 3 eieren
- 150 gram amandelmeel of 50/50 met boekweitmeel
- 1.5 tl bakpoeder
- Snuf zout en kaneel (optioneel nog wat vanille)
- Handje noten ter garnering
Werkwijze
- Verwarm de oven op 175 graden
- Klop de eieren luchtig
- Prak de bananen zeer fijn
- Voeg het ei en banaan samen
- Voeg de overige ingrediënten toe en mix goed door
- Giet het mengsel in een bakblik met bakpapier
- Garneer de noten er overheen
- Schuif het voor 30 – 45 minuten in de oven en check met een satéprikker of het gaar is
Geniet er van,
Liefs Barbera