Werkwijze

source link Ben jij er klaar voor om met Bewust Beter als voedingscoach een uniek traject aan te gaan? Niet enkel aan horen wat je wel en niet mag, maar ook in de praktijk aan de slag gaan?

Samen met mij als voedingscoach aan de slag gaan betekend dat ik jou eerst goed ga analyseren. Als ik een goed beeld van jou heb ga ik hier een plan/advies voor maken.
In de periode die daarop volgt zullen we stap voor stap mijn advies gaan uitbreiden.

Wees niet bang dat je overspoeld wordt met een compleet ander voedingspatroon. Ik zal altijd stap voor stap te werk gaan en verder moet het haalbaar zijn in jouw dagelijkse bezigheid. Samen maken we stapjes naar een bewust en gezonder voedingspatroon.

Lees verder onder de volgende afbeeldingen als je deze pagina op je mobiel bekijkt..

Bewust-Beter-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-ADHD

Met een advies van Bewust Beter
maak je aanspraak op je zelfgenezend vermogen

Bewust-Beter-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-Ermelo-Natuurwinkel

Als we eenmaal op weg zijn zullen we een bezoekje brengen aan de supermarkt van jou keuze. Dat kan jouw eigen supermarkt zijn, maar ook bijvoorbeeld de natuurwinkel die nog totaal vreemd voor je is. Het leuke is dat jij een kortingsbon twv €10.- ontvangt wanneer jij er voor kiest om naar natuurwinkel Ermelo te gaan.

Als er behoefte is om samen jouw keukenkastjes na te lopen bekijken we deze ook en kan ik al jouw vragen weg nemen.

go to site Wij gaan ook samen een lekkere en gezonde snack maken. Producten, ingrediënten en smaken gebruiken en leren kennen die jou nog totaal vreemd waren. Dit behoort ook tot het komen van een mooi streven bij Bewust Beter als voedingscoach.

Heb je gekozen voor een 5 maanden traject dan gaan we ook nog een lekker, makkelijk, maar vooral een gezond ontbijt maken die aansluit op jouw behoefte.

Na de Bewust Beter trajecten heb jij alle ins en outs geleerd en weet jij waar je op moet letten, welke producten je het beste wel en niet kan gebruiken en hoe jij dit het beste kan toepassen in jouw dagelijkse leven.
Jij weet dus eindelijk hoe jij jezelf bijvoorbeeld energiek kan laten voelen.
Mensen om jouw heen gaan dan opmerken dat je bent gaan stralen!

.

follow url Ik ben geen medisch specialist en ook geen vervanging hier van, ik bied enkel ondersteuning op voedingsgebied. Raadpleeg altijd eerst een arts.

Gebruik je medicatie of ben je zwanger? Raadpleeg ook dan eerst je arts.

Supplementen nodig?

Bij Bewust Beter kan je ook terecht voor zuivere suppletie
Soms heeft het lichaam net even iets extra’s nodig