Baal jij dat het maar niet lukt om
fitter te worden?
Is het nu tijd voor meer energie? Schrijf je nu in voor het 21 dagen Healthy Reborn programma en maak een mooie kickstart! En om eindelijk af te rekenen met dat eeuwige gejojo? Kom uit het standje
OVERLEVEN
en ga weer LEVEN!

Baal jij dat het maar niet lukt om
fitter te worden?
Is het nu tijd voor meer energie? Kom uit het standje OVERLEVEN
en ga weer LEVEN!
Schrijf je nu in voor het 21-dagen Healthy Reborn programma en maak een mooie kickstart! Lees meer En om eindelijk af te rekenen met dat eeuwige gejojo?

Gezocht:
die niet-fitte vrouw!

Ben jij...

opgebrand en uitgeblust?

Je bent op zoek naar meer energie!

net iets te zwaar?

Je bent er klaar voor om je favoriete kledingstuk te dragen!

klaar met je hoofdpijn?

Je bent toe aan een ontspannen gevoel zonder pijn!

prikkelbaar met een kort lontje?

Je wilt weer graag die gezellige moeder en partner zijn!

toe aan een goede nachtrust?

Je wilt lekker in- en doorslapen!

jouw eetbuien zat?

Je wilt niet meer steeds zoeken naar en denken aan eten!

altijd al om 16 uur totaal gesloopt?

Je wilt moeiteloos eten koken en je kinderen naar bed brengen!

toe aan meer leuke tijd voor jezelf?

Je wilt weer tijd en energie hebben voor je sociale contacten!

in slechte conditie?

Je wilt graag energie overhouden om te kunnen bewegen en sporten!

Pak deze kans vandaag en profiteer van
maar liefst €100.- korting

Zo betaal jij geen €347.- maar slechts €247.-

Wat als je hier geen gehoor aan geeft?

Je kunt het weg zetten met steeds de excuses dat het binnenkort, volgend jaar of als de kinderen wat groter zijn allemaal wel beter zal gaan. Maar wat als ik zeg dat de kans klein is dat het anders gaat worden? De kans is groter dat je er nog slechter voor zult staan, want hoe langer jij wacht des te uitgeputter raakt jouw lichaam. Met gevolg dat jij dus meer achter uit zult gaan. Voor je het weet heb je een burn-out, depressie, lijd je aan nog meer overgewicht en komen er nog veel meer lichamelijke klachten bij. De vermoeidheid, slapeloze nachten, pijn in het lichaam en de overtollige kilo’s zullen hier zeker niet minder van worden. Wees je er van bewust dat het lichaam best lang kan teren op haar reserves, maar zodra die op zijn kunnen er serieuzere ziektes en klachten ontstaan. Het lichaam gaat te korten creëren.  De benodigde voedingstoffen zijn niet meer toereikend en de organen kunnen hun functies slecht uitvoeren.

Laat het niet zo ver komen en laat mij jou helpen!

Gelukkig kan je jezelf al in enkele dagen fitter laten voelen. Het is niet zo lastig als men vaak denkt, geen pittige detoxen of strenge dieten, maar het kan al met een paar simpele tools. Je moet dus enkel wel even weten hoe het dan moet en vooral ook waarom. Ik geef jou die kennis, want kennis is macht! Macht om weer baas over je eigen lijf te gaan worden. Laat mij jou helpen om weer te gaan leven ipv overleven. Speciaal voor jou heb ik dit programma ontwikkeld. Haalbaar met veel effect!
Het is nu of nooit

Corona

Doordat je niet fit en vitaal bent ben je ook vatbaarder voor alle griepjes, virussen, schimmels en bacteriën. Tijdens de ‘R’ maanden had ik bijna continu last van zwemmerseczeem, pakte elke verkoudheid op en deed ook met elke griepgolf wel mee. Ik was zo moe en uitgeput dat mijn weerstand met het jaar af nam en ik steeds vatbaarder werd.
Nu leven wij in een bijzondere tijd met het virus CORONA. Iedereen zou nu extra op zijn of haar gezondheid moeten letten, maar JIJ als niet fitte vrouw al helemaal!
Zorg er dus voor dat jij jouw weerbaarheid vergroot. Verhoog jouw weerstand en energie level en je beschermt jezelf zo extra tegen o.a. virussen.

Laat het niet zo ver komen!
Schrijf je nu in voor het 21-dagen Healthy Reborn programma!

Hoe ziet het 21 dagen programma Healthy Reborn er uit?

Na dat jij jezelf hebt aangemeld krijg je direct toegang tot het online platform van het Healthy Reborn Programma. Je kunt dan het gehele programma op je eigen tempo volgen. In 21 dagen ga ik jouw kennis vergroten. Kennis over gezondheid, voeding, producten en alles wat je moet weten om weer fit te worden. Dit is nodig, want zonder kennis weet en begrijp jij namelijk niet waar je mee bezig bent en waarom je bijvoorbeeld niet fit wordt.

Ondertussen ga jij ook nog eens jezelf in 7 dagen bewust opschonen op een milde manier. Dus geen extreme vorm van detoxen, maar met volwaardige voeding en wat toe te passen is in een gezinsleven. Mijn doel is dat je met dit programma een geweldige kickstart maakt. Deze kickstart laat jou ervaren dat je al snel meer energie kunt hebben, klachten kunnen minderen en gewicht kan dalen. Ook als je niet af wilt vallen is dit programma geschikt.

Verder vergroot je dusdanig jouw kennis dat jij begrijpt waarom je bepaalde keuzes het beste kan maken en hoe je dat doet. Want kennis is macht! Tevens is het een mooie stok achter de deur om nu daadwerkelijk te gaan starten en ook door te pakken

 • Elke dag een korte videoles waar in jouw kennis wordt vergroot mbt voeding en gezondheid
 • Elke dag waardevolle tips en bruikbare adviezen
 • Zeer effectief is voor je lichaam en geest. Dit dmv de milde clean-up
 • Incl. digitale begeleiding om in 7 dagen een clean-up te volgen met volwaardige voeding zonder hongergevoel. Dit met als doel jouw lichaam op te schonen en af te gaan rekenen met jouw klachten
 • Ik per mail bereikbaar ben als jij ergens tegen aanloopt
 • Onderwerpen die o.a. aanbod komen zijn: bewustwording, om fit te worden, afvalstoffen, wat een groot probleem is, de supermarkt, granen/brood, vetten, light/zero/mager, jus orange gezond?

LET OP!

Ben je zwanger of zogende dan kan je niet mee doen met het Healthy Reborn programma in verband met het loskomen van afvalstoffen

Wat als...

 • je blij uit bed kan komen zonder een zwaar vermoeid gevoel?
 • je aan het einde van de dag nog puf over hebt om te sporten of iets anders leuks te gaan doen?
 • je meer leuke tijd aan jezelf, kan besteden en/of aan je partner en vriend(in)en?
 • je voldoende kilo’s kan verliezen zodat je andere klachten vanzelf verdwijnen?
 • je geen pijn meer in je lijf voelt?
 • je geen hoofdpijn meer hebt?
 • je geen last meer hebt van je buik en darmen?
 • je een betere gezondheid bezit en je kan doen wat jij leuk vindt?
 • je NOOIT meer opzoek hoeft naar dat geen wat jou fit, slank en happy zal maken?

Ben jij een ambitieuze vrouw die weer volop in het leven wil staan? Plannen, carrière en een mooie toekomst creëren?

Wacht niet langer en meld je NU aan

Enkele ervaringen van andere klanten

Ontvang veel gratis extra's in dit programma. Onder andere het mooie E-book 'Hoe eet ik gezond koolhydraatbeperkt?'

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen en ik heb dit mooie Healthy Reborn programma voor jou ontworpen, omdat ik er van overtuigd ben dat we baas over ons eigen lijf kunnen gaan worden. Dit door ons zelfgenezende vermogen weer te activeren. Zo kan je weer fit en blij door het leven gaan.

Ik heb in de afgelopen jaren weer zoveel energie gekregen dat ik zelfs weer ben gaan studeren en daarna mijn eigen praktijk heb opgezet. Dat had je mij 10 jaar terug eens moeten vragen. Ik had je hard uitgelachen om het feit dat ik überhaupt nog aan het werk zou komen…

Doordat ik aanspraak heb gemaakt op mijn zelfgenezende vermogen sta ik fitter, blijer, slanker en ook vooral pijnloos in het leven. Ik neem je even mee naar een aantal jaren terug, mijn dieptepunt! Ik had 24/7 stevige hoofdpijn en anders was het wel een migraine. Daarnaast was ik zo extreem vermoeid dat ik de diagnose CVS/ME kreeg. Naast de pijn in mijn hoofd had ik ook last van een continue spierpijn. Met name in de nek. Deze stond zo straks dat geen enkele therapeut het kon laten ontspannen. Verder was het ook mijn darmenstelsel die niet altijd 100% goed functioneerde. Mijn buik was opgezet, vaak kramp en dunnere ontlasting. Verder transpireerde ik extreem, had geen goede nachtrust meer, ging mijzelf overeten, kon weinig leuke dingen meer ondernemen, sociale contacten werden minder en neigde naar een burn-out. Dit is helaas nog maar een greep uit de waslijst aan klachten, maar geven al wel een goed beeld hoe zwak ik eigenlijk was. Totaal uitgeput, opgebrand en volledig in standje OVERLEVEN. Ik weet hoe jij je voelt, omdat dit alles ook mij is overkomen. Daarom ben ik voor jou de juiste persoon om hier verandering in aan te brengen.

Ik wil vrouwen helpen zich weer energieker te gaan voelen. Als natuurvoedingsdeskundige help ik ze door ze te leren hoe ze voeding juist kunnen inzetten. Dit alles zonder dat ze hoeven in te leveren op het blijven genieten van eten. Want blijven genieten van eten is bij mij een must! En je wilt natuurlijk ook blijvend resultaat. Samen met mij pakt de vrouw haar gezondheid en levensstijl aan voor de rest van haar leven. Daar krijgt zij geen spijt van!

Het is het waard

Ik help jou jouw leven weer terug te krijgen door jouw kennis te vergroten en te helpen aan een lichaam wat weer kan gaan functioneren zoals het hoort
Word weer gelukkig, fit en slank!

 

Stop met aanmodderen en losse flodders schieten!

Het kost jou enkel de investering van slechts €247,- ipv €347.- om hier mee te starten.
Je krijgt dus €100.- korting van mij!

Ik ben bang dat het mijn investering niet waard is.

Een goede vraag die ik mij kan voorstellen. Bedenk wel dat als je niets doet of terugkijkt op wat je allemaal al wel geprobeerd hebt, je zo ook niet verder komt. Je blijft in een vicieuze cirkel zitten. Al die honderden voorgaande vrouwen hebben allemaal de positieve effecten mogen opmerken en dat heeft ze veel goeds gebracht.
Er werd ook vaak gezegd: ‘ik koop deze maand wel een kledingstuk minder’ of ‘ik ga een keer niet buiten de deur lunchen en borrelen’. Het is deze investering zeker waard als je ziet hoe jouw leven ten positieve kan veranderen.

Ik ben bang dat het niet toe te passen is in mijn gezin en/of werk.

Wanneer is iets echt niet toe te passen in een gezin? En hoe was dat met al die andere dieet pogingen die je hebt geprobeerd? Mijn 21 dagen programma Healthy Reborn is zeker geschikt om toe te passen terwijl je gezin blijft draaien. Maar ook op de werkvloer is het goed te doen. Verwacht geen grote opdrachten, moeilijke extra gerechten of andere lastige situaties.

Ik wil wel, maar twijfel nog.

Goed dat je een stap wilt maken naar een betere gezondheid. Schrijf voor jezelf de nadelen van een betere gezondheid op en daarna de voordelen. Is je twijfel er dan nog? Bedenk verder dat je niet op een crash of ander pittig dieet wordt gezet, maar dat het 21 dagen lang je kennis vergroten is en we 2/3 deel van dit programma gaan werken aan een opgeschoond lichaam met normaal en voedzaam eten. Geen hongergevoel tussendoor.

Wat als ik de smaak te pakken heb na deze 21 dagen?

Wanneer jij de smaak te pakken hebt en nog veel meer wilt ontdekken dan plan ik graag een gratis call met je in. Samen kunnen we bekijken wat passend is bij jou en de situatie

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, kan ik dan meedoen?

Ben je zwanger of geef je borstvoeding dan kan je niet mee doen met het Healthy Reborn programma in verband met het loskomen van afvalstoffen.

Je hebt al veel te lang doorgelopen met jouw klachten en van alles geprobeerd

Meld je NU aan en word echt fitter, slanker en blijer!

Reken af met die vermoeidheid, hoofd- en spierpijn en je eeuwige gedieet