Naast ademwerk blijft het succesvolle Healthy Reborn programma online als aanbod om jezelf te boosten en ondersteunen

Ben jij...

opgebrand en uitgeblust?

Je bent op zoek naar meer energie!

net iets te zwaar?

Je bent er klaar voor om je favoriete kledingstuk te dragen!

klaar met je hoofdpijn?

Je bent toe aan een ontspannen gevoel zonder pijn!

prikkelbaar met een kort lontje?

Je wilt weer graag die gezellige moeder en partner zijn!

toe aan een goede nachtrust?

Je wilt lekker in- en doorslapen!

jouw eetbuien zat?

Je wilt niet meer steeds zoeken naar en denken aan eten!

toe aan een echt gezonde levensstijl?

Niet meer diëten, maar een gezonde levensstijl ontdekken voor de rest van je leven!

toe aan meer leuke tijd voor jezelf?

Je wilt weer tijd en energie hebben voor je sociale contacten!

in slechte conditie?

Je wilt graag energie overhouden om te kunnen bewegen en sporten!

Doe jij momenteel super hard je best om gezond te leven en verlang jij naar meer rust, energie en minder klachten?

Om mij heen zie ik vrouwen enorm hard hun best doen. Ze gaan er keer op keer voor de volle 100% voor om die fitte energieke vrouw te worden en maken al bewuste keuzes.

 

Ze verlangen naar hun ware ik. De persoon die ze eigenlijk zijn, maar niet meer voelen.

 

Ondertussen worden ze steeds moedelozer en zakken ze steeds verder die put in. Ondanks de bewuste keuzes die ze al maken.

 

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat fit worden helemaal niet lastig of moeilijk hoeft te zijn. Je moet wel weten waar je moet beginnen en waar je precies aan moet gaan werken.

 

De meesten vrouwen hollen maar door en zijn keer op keer streng voor zichzelf. Ze gaan super fanatiek sporten of slaan door in strenge diëten.

 

☛ Is dit haalbaar? Kan je hier de rest van je leven dan op teren?

 

Ondertussen probeer je alle ballen hoog te houden, dender je door in de trein die maar door blijft gaan en merk je op dat je tegen een bovengrens aan tikt.

 

Je wordt een tikkende tijdbom die elk moment kan knappen.

 

En dan?

 

Dan niks meer. Dan kan je alleen nog maar rusten en ben je ver van jezelf af gegleden.

 

Je bent ver, ver, te ver over je grens gegaan.

 

Misschien voel jij de angst ook wel, hoe nu verder?

 

Net als jij waren er vele andere vrouwen die hebben ervaren dat ze echt wel fit willen worden. Ze zijn klaar met die lichamelijke klachten en vermoeidheid. Deze vrouwen durfden te gaan werken aan zichzelf en transformeerde zichzelf naar die fittere verzie van zichzelf.

 

Hoe? Ze stapte in het Healthy Reborn programma.

 

”Sinds ik het programma heb afgerond voel ik mij echt als herboren. Ik pas de methodes die ik heb geleerd nog aller dagen toe. Zelfs tijdens mijn stressmomenten waar ik normaal afgleed blijf ik standvastiger staan. Ik voel mij zo’n ander mens.” – Heleen G.

Wat als je geen gehoor geeft aan je lichamelijke signalen?

Klinkt het volgende jou bekend?

‘Maandag ga ik er echt voor’
‘Als de kinderen wat ouder zijn, gaat het vast beter’
‘Ik moet gewoon minder eten en volhouden, dan komt het wel goed’
‘Ik ga het toch weer alleen proberen, ik weet zeker dat ik het wel kan’

Je kunt het weg zetten met steeds de excuses dat het binnenkort, volgend jaar of als de kinderen wat groter zijn allemaal wel beter zal gaan. Maar wat als ik zeg dat de kans klein is dat het anders gaat worden? De kans is groter dat je er nog slechter voor zult staan, want hoe langer jij wacht des te uitgeputter raakt jouw lichaam. Met gevolg dat jij dus meer achter uit zult gaan. Voor je het weet heb je een burn-out, depressie, lijd je aan nog meer overgewicht en komen er nog veel meer lichamelijke klachten bij. De vermoeidheid, slapeloze nachten, pijn in het lichaam en de overtollige kilo’s zullen hier zeker niet minder van worden. Wees je er van bewust dat het lichaam best lang kan teren op haar reserves, maar zodra die op zijn kunnen er serieuzere ziektes en klachten ontstaan. Het lichaam gaat te korten creëren.  De benodigde voedingstoffen zijn niet meer toereikend en de organen kunnen hun functies slecht uitvoeren.

Laat het niet zo ver komen en laat mij jou helpen!

Grote kans dat jij al veel bewuste keuzes maakt, maar dat het niet het gewenste resultaat oplevert. Jij denkt dat de bewuste keuzes die je maakt ook echt noodzakelijk en gezond moet zijn voor jouw lichaam. Maar vaak is dat niet het geval.

Gelukkig kan je jezelf al in enkele dagen fitter laten voelen. Het is niet zo lastig als men vaak denkt, geen pittige detoxen of strenge diëten, maar het kan al met een paar simpele tools. Je moet dus enkel wel even weten hoe het dan moet en vooral ook waarom. Ik geef jou die kennis, want kennis is macht! Macht om weer baas over je eigen lijf te gaan worden. Laat mij jou helpen om weer te gaan leven ipv overleven. Speciaal voor jou heb ik dit programma ontwikkeld. Haalbaar met veel effect!
Het is nu of nooit.

Corona en long covid

Doordat je niet fit en vitaal bent ben je ook vatbaarder voor alle griepjes, virussen, schimmels en bacteriën. Tijdens de ‘R’ maanden had ik bijna continu last van zwemmerseczeem, pakte elke verkoudheid op en deed ook met elke griepgolf wel mee. Ik was zo moe en uitgeput dat mijn weerstand met het jaar af nam en ik steeds vatbaarder werd.
Nu leven wij in een bijzondere tijd met het virus CORONA. Iedereen zou nu extra op zijn of haar gezondheid moeten letten, maar JIJ als niet fitte vrouw al helemaal!
Zorg er dus voor dat jij jouw weerbaarheid vergroot. Verhoog jouw weerstand en energie level en je beschermt jezelf zo extra tegen o.a. virussen.

Maar ook na corona kan je last blijven houden van klachten zoals de meest voorkomende ‘snel moe en minder energie’. Het is belangrijk dat je van verschillende kanten jouw lichaam gaat ondersteunen en ontlasten zodat je vitale functies weer beter kunnen gaan werken en het jou weer meer energie zal gaan geven.

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen en ik ben naast ademcoach ook natuurvoedingsdeskundige. Ik heb dit mooie Healthy Reborn programma voor jou ontworpen, omdat jij als vrouw die de boel al op de rit heeft bewuste keuzes wilt gaan maken en begrijpt dat je hierdoor meer energie en minder lichamelijke klachten door gaat ervaren.

Het programma heeft zich ook bewezen een positief effect te geven op vrouwen met long covid klachten zoals o.a. vermoeidheid, spierpijn en hoofdpijnklachten.

Voordat ik ademcoaching aanbood heeft dit programma zich bewezen als succesvolle formule om de niet fitte vrouw weer fysiek sterker te maken. Vrouwen ervoeren na het programma minder tot geen lichamelijke ongemakken. Het helpt je kennis tevens te vergroten over echte gezonde keuzes en je lichaam wordt dmv het clean-up plan opgeschoond. Dit alles zonder hongergevoel. Je mag lekker blijven eten. Aan deze kennis heb je de rest van je leven profijt van en er zit een clean-up programma in verwerkt die helpt om binnen enkele weken een fitter en gezondere versie van jezelf te maken.

Even over mijzelf:
Zelf heb ik in de afgelopen jaren weer zoveel energie gekregen dat ik zelfs weer ben gaan studeren en daarna mijn eigen praktijk heb opgezet. Dat had je mij 10 jaar terug eens moeten vragen. Ik had je hard uitgelachen om het feit dat ik überhaupt nog aan het werk zou komen…

Doordat ik aanspraak heb gemaakt op mijn zelfgenezende vermogen sta ik fitter, blijer, slanker en ook vooral pijnloos in het leven.

Ik neem je even mee naar een aantal jaren terug, mijn dieptepunt! Ik had 24/7 stevige hoofdpijn en anders was het wel een migraine. Daarnaast was ik zo extreem vermoeid dat ik de diagnose CVS/ME kreeg. Naast de pijn in mijn hoofd had ik ook last van een continue spierpijn. Met name in de nek. Deze stond zo straks dat geen enkele therapeut het kon laten ontspannen. Ik had ook vaak last van hyperventilatie- en paniekaanvallen. Verder was het ook mijn darmenstelsel die niet altijd 100% goed functioneerde. Mijn buik was opgezet, vaak kramp en dunnere ontlasting. Verder transpireerde ik extreem, had geen goede nachtrust meer, ging mijzelf overeten, kon weinig leuke dingen meer ondernemen, sociale contacten werden minder en neigde naar een burn-out. Dit is helaas nog maar een greep uit de waslijst aan klachten, maar geven al wel een goed beeld hoe zwak ik eigenlijk was. Totaal uitgeput, opgebrand en volledig in standje OVERLEVEN. Ik weet hoe jij je voelt, omdat dit alles ook mij is overkomen. Daarom ben ik voor jou de juiste persoon om hier verandering in aan te brengen.

Ik wil vrouwen helpen zich weer energieker te gaan voelen. Als natuurvoedingsdeskundige help ik ze door ze te leren hoe ze voeding juist kunnen inzetten. Dit alles zonder dat ze hoeven in te leveren op het blijven genieten van eten. Want blijven genieten van eten is bij mij een must! En je wilt natuurlijk ook blijvend resultaat. Samen met mij pakt de vrouw haar gezondheid en levensstijl aan voor de rest van haar leven. Daar krijgt zij geen spijt van!

Wat kan je verwachten van het programma Healthy Reborn?

 • Duidelijk stappenplan om direct aan de slag te gaan voor een switch naar een gezonder leven
 • Blijvend afvallen of aankomen zonder dieet
 • Een mooie stok achter de deur om nu daadwerkelijk te gaan starten om goed voor jezelf te gaan zorgen
 • Alle belangrijke ins en outs over voeding en voedingskeuzes
 • Binnen 6 weken meer energie en minder of zelf geen lichamelijke ongemakken
 • Direct toegang en te volgen op eigen tempo

Inhoud programma

In de eerste fase leer je meer over voeding en de keuzes die je kan maken om je lichaam meer te gaan ontlasten. Ook leer ik jou verbluffende inzichten over verschillende producten uit de supermarkt zodat jij enkel nog jezelf gaat voeden ipv vullen. Voeding gaat weer voor jou werken en jij word weer die fitte vrouw.

 

In de tweede fase ga jij concreet met een uitgeschreven clean-up plan jezelf ontlasten van belastende afvalstoffen. En dit zonder streng dieet waar je honger van krijgt. Ook geen sapjes, shakes of repen, maar enkel met volwaardige voeding. Kom maar op met die energie.

 

In de laatste fase help ik je weer met het opbouwen naar een verantwoord voedingspatroon zonder jezelf weer te gaan belasten. Je bent nu immers behoorlijk wat last kwijt en dat wil jij zo houden.

 

 We houden contact via de mail

 

 Alles wat jij ontdekt tijdens dit programma kan je direct ook toepassen in je werk- en gezinsleven. Iedereen in jouw omgeving profiteert hiervan.

Wat als...

 • je blij uit bed kan komen zonder een zwaar vermoeid gevoel?
 • je aan het einde van de dag nog puf over hebt om te sporten of iets anders leuks te gaan doen?
 • je meer leuke tijd aan jezelf, kan besteden en/of aan je partner en vriend(in)en?
 • je voldoende kilo’s kan verliezen zodat je andere klachten vanzelf verdwijnen?
 • je geen pijn meer in je lijf voelt?
 • je geen hoofdpijn meer hebt?
 • je geen last meer hebt van je buik en darmen?
 • je een betere gezondheid bezit en je kan doen wat jij leuk vindt?
 • je NOOIT meer opzoek hoeft naar dat geen wat jou fit, slank en happy zal maken?

Je kunt al met 5 minuten starten om die fittere vrouw te gaan worden

Bonussen

✴ Gratis mailondersteuning.
Je staat er niet alleen voor twv €125.-

✴ Ebook ‘Klaar met diëten’.
Een weekmenu welke vol staat met heerlijke uitgeschreven recepten twv €12.95

✴ Ebook Bewust BBQ-en (ook ideaal voor de qourmet).
Ontdek heerlijke en makkelijke recepten om gezond te
genieten twv €9.95

✴ Extra bonussen met veel recepten, handige tools en life hacks voor een vitaal leven twv ruim €150.-

Totale waarde: €500.-

Start nu voor geen €500.- maar..

voor slechts €297.-

Enkele ervaringen van andere klanten

Persoonlijke mailondersteuning

Je hebt de mogelijkheid om GRATIS mailondersteuning te gebruiken op momenten dat je vast loopt.
Op werkdagen (ma, di, do, vrij) zal ik binnen 24 uur reageren op jouw bericht.
Dit zorgt er voor dat jij niet vast loopt in jouw proces en snel door kan gaan zonder vragen of twijfels

Termijnbetaling

voor 3 maanden
€ 117 per maand
 • Programma met 28 modules
 • Gratis mailsupport t.w.v. € 125
 • 12 maanden lang toegang tot de online leeromgeving
 • Gratis online ademsessie

Je kunt binnen 5 min. starten

Directe betaling

één keer
€ 297 eenmalig
 • Programma met 28 modules
 • Gratis mailsupport t.w.v. € 125
 • 12 maanden lang toegang tot de online leeromgeving
 • Gratis online ademsessie

Je kunt binnen 5 min. starten

Het is het waard

Ik help jou jouw leven weer terug te krijgen door jouw kennis te vergroten en te helpen aan een lichaam wat weer kan gaan functioneren zoals het hoort
Word weer blij, fit en slank!

 

Stop met aanmodderen en losse flodders schieten!

Het kost jou tijdelijk enkel de investering voor slechts €297.-
voor dit programma wat een waarde heeft van ruim €500 euro (!!)

Meest gestelde vragen

Wat houdt het programma concreet in?

Het is een combinatie van zowel je kennis vergroten als het ontlasten en ondersteunen van jouw lichaam. Wat ik jou ga helpen ontdekken kan je direct toepassen in jouw dagelijkse leven. Zo ga je stap voor stap bewuster en gezondere keuzes maken. Dit zorgt ervoor dat het lichaam blij wordt en zij vertaald dit in meer energie en minder klachten.

Het ontlasten gaat dmv de Bewust Beter methode: de clean-up.
Zo kan je op de juiste manier een kickstart maken naar die fittere versie van jezelf.

Je kan gebruik maken van de mailondersteuning voor persoonlijke support.

Moet ik direct starten na mijn aanmelding?

Nee, je mag starten wanneer het jou uitkomt. Let wel dat je niet te ver uitstelt, want van uitstel komt….
En let op dat je binnen 2 maanden start om gebruik te kunnen maken van de mailsupport.

Hoelang duurt het programma?

Het is een programma wat je in een maand kan volgen, maar je mag het programma ook op je eigen tempo volgen. Je krijgt in een periode van 6 weken de tijd om gebruik te maken van de ondersteuning van Bewust Beter.

Ik ben bang dat het mijn investering niet waard is.

Een goede vraag die ik mij kan voorstellen. Bedenk wel dat als je niets doet of terugkijkt op wat je allemaal al wel geprobeerd hebt, je zo ook niet verder komt. Je blijft in een vicieuze cirkel zitten. Al die honderden voorgaande vrouwen hebben allemaal de positieve effecten mogen opmerken en dat heeft ze veel goeds gebracht.
Er werd ook vaak gezegd: ‘ik koop deze maand wel een kledingstuk minder’ of ‘ik ga een keer niet buiten de deur lunchen en borrelen’. Het is deze investering zeker waard als je ziet hoe jouw leven ten positieve kan veranderen.

Ik ben bang dat het niet toe te passen is in mijn gezin en/of werk.

Wanneer is iets echt niet toe te passen in een gezin? En hoe was dat met al die andere dieet pogingen die je hebt geprobeerd? Het Healthy Reborn programma is zeker geschikt om toe te passen terwijl je gezin blijft draaien. Maar ook op de werkvloer is het goed te doen. Verwacht geen grote opdrachten, moeilijke extra gerechten of andere lastige situaties.

Kan ik dit programma volgen als ik last heb van klachten na corona (long covid)?

Ja, zelf van harte aanbevolen. Het programma helpt weer aan te sterken en extra te ondersteunen zodat het lichaam weer in balans komt. Vaak heeft men ook pijnstillers gebruikt wat weer een weerslag geeft op de lever en nieren en ook hierbij helpt het programma weer te ontgiften van deze voor het lichaam giftige stoffen. Als zij in het lichaam blijven zitten houdt men vaker last van wat vage klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en spierpijn.

Ik wil wel, maar twijfel nog.

Goed dat je een stap wilt maken naar een betere gezondheid. Schrijf voor jezelf de nadelen van een betere gezondheid op en daarna de voordelen. Is je twijfel er dan nog? Bedenk verder dat je niet op een crash of ander pittig dieet wordt gezet, maar dat het een maand lang je kennis vergroten is en we 2/3 deel van dit programma gaan werken aan een opgeschoond lichaam met normaal en voedzaam eten. Geen hongergevoel tussendoor.

Wat als ik de smaak te pakken heb na dit programma?

Wanneer jij de smaak te pakken hebt en nog veel meer wilt ontdekken dan plan ik graag een gratis coach-gesprek met je in. Samen kunnen we bekijken welke vervolgstap passend is bij jou en de situatie

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, kan ik dan meedoen?

Ben je zwanger of geef je borstvoeding dan kan je niet mee doen met het ingebouwde clean-up plan in verband met het loskomen van afvalstoffen. Deze kan je op jouw tijd als nog volgen zodra dit mogelijk is.