Het was een fijne cursus. Het is mij zoveel helderder geworden over alles rond om de vraag naar eten vanuit het lichaam. Leuk ook dat je ons uitdaagde de vreetbui in de ogen aan te kijken. Ik vond het wel spannend, maar het was wel een eyeopener. Sinds ik andere keuzes maak heb ik toch wel veel minder last van eetbuien. Ik ben er nog niet, maar er wordt nu eindelijk aan gewerkt. Fijn.

Corine

Eten beheerste altijd mijn leven. Vreetbuien waren mij ook echt niet onbekend. Na de cursus heb ik veel mogen ontdekken over hoe een vreetbui werkt en tot stand kan komen. Nu ik meer kennis heb omtrent het waarom rondom een vreetbui, kan ik ook betere keuzes maken voor mijn lichaam. Het was een fijne cursus om te volgen waar ik vooral extra kennis heb opgedaan. Fijn dat ik nu al ervaar dat ik minder hunker naar zoet en te veel eten.

Nelleke

Ideaal deze korte cursus. Binnen een week heb ik deze helemaal gevolgd en wauw wat was het verhelderend. Duidelijke informatie met een spontane insteek.

Anoniem

Al jaren ervaar ik elke maand wel 2 eetbuien en het beheerste mijn leven. Ik heb begin dit jaar de cursus gevolgd en ik moet zeggen dat de vreetbuien zo goed als over zijn. Ik heb nog wel eens extra trek, maar ik overeet mezelf niet meer en ik ben ook veel minder met eten bezig. Nouja op een negatieve manier dan. Eten voelt weer wat meer ontspannen.

Geke

Ik heb eindelijk duidelijk waar die hunkering naar eten vandaan komt. Deze cursus was voor mij enorm waardevol en kwam precies op het juiste moment. Ik zit nu niet zo lekker in mijn vel en de eetbuien lopen dan hoog op. Ik snap nu wat ik hier zelf aan kan doen. Bedankt voor jouw waardevolle toevoeging Barbera.

Anja