Je hoeft niet te diëten, maar het is echt een blijvende leefstijl verandering! Ik ben zo anders gaan eten en door jouw tips en recepten. En daardoor voel ik mij ook veel fitter. Ik ben 9 cm buikomtrek kwijt geraakt in die 12 wkn!

In het traject kon ik alles vragen, kreeg veel informatie waar ik wat aan had! Een hele omslag. Echt fijn!

Erika

Als ik het even moeilijk had belde of appte ik met Barbera en dat hielp erg goed! Ik kreeg gelijk weer de moed om verder te gaan. Barbera liet mij vooral wees even inzien wat ik al had bereikt. Ze liet mij dan terug kijken naar wat ik al bereikt had en herinnerde mij waarom ik het deed.

Vrouwen! Dus ook voor een ieder die nog twijfelt, dit zou ik zeker doen! Ik raad Barbera en het fit-traject van harte aan!

Ik blijf graag anoniem, omdat ik mij er niet prettig bij voel als mijn naam zichtbaar is

Anoniem (deel2)

Ik ben dit fit-traject gestart, omdat ik niet veel energie had. Elke middag voelde ik een dip en daarbij had ik ook elke dag eetbuien. Verder had ik lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, maagzuur, hyperventilatie met hartkloppingen, buikklachten, geen goede nachtrust en wilde ik graag afvallen. Ik at altijd van alles maar geen gezonde dingen. Ondertussen had ik al veel over het fit-traject en Bewust Beter gelezen en ook gevolgd op internet. Toen toch besloten bij/met Barbera het fit-traject te gaan doen. Het heeft mij heel veel gebracht! Nu heb ik energie voor 10! Geen lichamelijke klachten meer en echt een verandering in mijn eetpatroon. Ik eet nu gezond, gevarieerd en vullend.

Anoniem (deel1)

Ik heb door deze samenwerking meer balans gevonden en veel geleerd over eten en ook over mij lichaam. Ik kan nu goed luisteren naar mijn lichaam en voel hierdoor wat ik wel kan eten en wat niet en waar ik de meeste energie uithaal.

Ik vond het een hele fijne samenwerking. Ik ben door Barbera een stuk wijzer geworden en dit is een goed start naar een gezonde eet structuur. Ik bedank Barbera dat ze haar kennis met mij heeft gedeeld, want het was fijn om met iemand die veel kennis heeft mijn problemen op te lossen en een goede start door te voeren voor een gezond gebalanceerd leven.

Barbera aanraden? JA! Dat zeker, ze heeft veel kennis, denk mee en neemt er de tijd voor. Je ziet dat ze dit met passie doet en weet waar ze over praat. Ik vond het een heel fijn, leerzaam fit-traject.

Daphne Bouw

Ik herkende mij in Barbera haar verhaal over haar klachten destijds. Daardoor kreeg ik er een goed gevoel over dat zij mij verder kon helpen met alle klachten die ik had. Klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid die maar niet over gingen, maar ook het diëten lukte niet. Naast dat mijn klachten geminderd of zelfs verdwenen zijn heeft het 1 op 1 fit-traject mij ook veel andere dingen opgeleverd zoals bewuster omgaan met voeding, maar ook de kijk hier op is veranderd.

Ik raad Barbera zeker aan bij alle vrouwen die niet fit zijn, want de samenwerking met Barbera is prettig. Ze is goed bereikbaar en geeft goede tips en uitleg tijdens het fit-traject.

Mariska Guliker

De samenwerking heeft mij opgeleverd dat ik veel bewuster kijk naar wat ik eet en ook weet waarom het ene product wel en het andere niet te nemen. Ook ben ik bewuster geworden waar een aantal lichamelijke klachten vandaan komen met betrekking op voeding. Barbera heeft mij hier goed in begeleid. Tevens is de gegeven informatie ook erg duidelijk. Ik zou zeker het fit-traject aanbevelen als iemand echt wat met zijn levensstijl wil doen. Onze samenwerking was namelijk erg prettig. Ook vond ik het fijn dat we eens in 2-3 weken contact hadden via beeldbellen (naast het gewone mail en app contact)

Nienke Boeijinga

Een hele nieuwe wereld qua voeding is voor mij open gegaan, wauw! Ik dacht dat ik op de goede weg was en Barbera zei subtiel “met hier en daar wat schoonheidsfoutjes” haha. Maar ik wist niet hóe ik al mijn bij elkaar gesprokkelde kennis moest toepassen in mijn eigen voedingspatroon. Daardoor hield ik het vaak een maand of 3 vol en bém, ineens was de knop weer volledig om en viel ik terug in voeding die totaal niet goed voor mij is en voor ik het wist was ik weer terug bij af. Of eigenlijk nog verder dan dat. Nu heb ik zóveel geleerd over voedingsstoffen, ingrediënten, recepten en noem maar op dat ik echt verder kan hiermee. Als ik een mindere dag heb met veel trek, dan eet ik meer van al het goede! Dit was voorheen écht anders. Dan ging ik mezelf weer tegoed doen aan suikerhoudende producten en kwam zo weer in de bekende vicieuze cirkel terecht

Krista Schreuder

Ik wil Barbera bedanken voor de begeleiding en het hele traject waar ze me in mee heeft genomen. Hartstikke fijn en het heeft me al veel gebracht. Ik heb minder klachten en veel meer inzicht in wat voeding met mijn lichaam en gesteldheid doet. De klachten die ik voor het traject ervoer was dat ik moe en futloos was met veel hoofdpijn en migraine aanvallen. Ik was niet echt happy en had een gespannen lijf. Ik ben erg blij dat ik een aantal maanden geleden gestart ben bij Barbera en dat het nu lukt om gezonder te leven en, nog belangrijker, dat ik veel minder hoofdpijn heb. Bedankt voor alle informatie, de begeleiding en de inzichten die je me gegeven hebt

Anne de Haan
Dat lichamelijke klachten verband houden met voeding weet ik al een aantal jaren. Binnen ons gezin hebben we gezien dat het stoppen van het suikergebruik verrassende resultaten gaf.
Om deze reden heb ik jouw deskundigheid gezocht met betrekking tot mijn hoofdpijnklachten. Met enkele gesprekken en goede handvatten ben ik al 5 lange weken hoofdpijnvrij. Hartelijk bedankt en ik kan het iedereen aanbevelen.
Tineke
Het is best lastig de turn te maken naar bewuster te leven maar met de hulp van Barbera is het voor mij een stuk gemakkelijker gegaan tot nu. Na een week heb ik al verbeteringen ervaren! Na een paar maanden nog veel meer! Mijn huid, eczeem, darmen, energie, eetlust en nog veel meer! Mensen om mij heen zien ook de verbeteringen.
Barbera, heel erg bedankt voor je hulp in de afgelopen tijd, zonder jou was het niet zo goed gegaan! Een echte #aanrader dus!
Leonie

Met een buurvrouw had ik het weleens over mijn suikerverslaving en hoe ik daardoor toch wel erg aan het aankomen was. “Misschien moet je eens contact opnemen met Barbera,” zei zij. “Ze helpt je stap voor stap.” Dat heb ik gedaan en ik heb er geen spijt van; wat weet zij veel! Ze heeft me goed op weg geholpen, kordaat maar altijd vriendelijk, beginnende met een detox en daarna een uitgebreid vervolg advies. Als ik vragen heb stuur ik die haar toe en al snel heb ik mijn antwoord. Ik ga vol goede moed de nieuw ingeslagen weg in, met nog wat ondersteuning!

Gea

Fijn weer wat aan mijn eten te doen. Je hebt mij weer in het ‘zadel’ geholpen, ik zeg:dank je wel Barbera!

Corrie
Ik wil je bedanken voor afgelopen week. Er is een wereld open gegaan voor mij. Ik heb net je uur live van gisteren bekeken en meegeschreven en ga zeker verder met je tips. Als ik zie hoe rustig m’n buik is geweest, afgelopen week. Dat is het waard. Ik ga ‘t ervaren en zien. Enne de weegschaal gaf vanmorgen 2 kilo lichter aan!
Jane