Het gaat goed. Voel mij een stuk fitter dus blijf doorgaan met de groentes op de eetmomenten. Ik ben blij dat ik mee heb gedaan, heb er zoveel vaan geleerd! Ben nu echt bewust aan het eten.

Gea

Ik dacht heel gezond te eten, maar als je ziet wat deze week met je lichaam doet besef je toch dat je op een of andere manier te veel suikers at. Verborgen suikers dan voornamelijk.

Bertine

Afgelopen week was ook mijn menstruatie en ik ben eigenlijk gewoon ongesteld geweest in plaats van zo extreem menstrueren!

Hanneke

Ik vind het apart dat je al na een paar dagen minder trek hebt in tussendoortjes. Gewoon even doorzetten dus. Ben mij ook bewust dat je zo weer kan terugvallen in je oude eetpatroon dus volhouden maar. Voel mij ook prima. Hoofdpijn weg en spierpijn minder.

José

Het gaat prima met mij. Voel mij energieker en heb geen trek in zoet. Het was goed vol te houden en ik ben mij bewust van alles wat ik in mijn mond stopte.

Marijke

Mijn doel was mij weer fitter te voelen, want ik was zo moe en futloos. En dat is echt gelukt, want al na 3 dagen merkte ik echt verschil. Ik heb meer energie en zit daardoor beter in mijn vel. En daarbij ook nog 3kg lichter nu. Echt super! Ik ga nog een weekje door.

Janine

Barbera ik wil je bedanken voor afgelopen week. Er is een wereld voor mij open gegaan voor mij. Als ik zie hoe rustig mijn buik is geweest de afgelopen week. Dat is het waard. Enne de weegschaal gaf vanmorgen 2kg lichter aan.

Het positieve is dat ik beter slaap, mij fitter voel, mijn riem 2 gaatjes strakker kan en ik woensdag al bijna 2 kg lichter was. Met veel plezier ga ik dan nog een weekje extra door.