Detoxen

Detoxen, iets wat je steeds vaker hoort.
Maar waarom zou je detoxen?

Detoxen is een ideale manier om je lichaam te ontlasten van alle onnatuurlijke en giftige afvalstoffen die dagelijks ons lichaam binnen weten te dringen. Zowel van binnen als van buiten weten deze afvalstoffen zich in ons lichaam te nestelen als onze lever deze niet meer kan afvoeren, omdat ze overbelast raakt.
Van binnenuit is het met name de stress, medicatie, te snel eten, weinig ontspannen een oorzaak van ophopende afvalstoffen.
Van buitenuit kan je denken aan al onze cosmetica’s (deo, zeep, shampoo, gel, haarspray, tandpasta, etc), schoonmaakmiddelen, roken, alcohol, verkeerde voedingskeuzes, bewerkte voeding (pesticiden, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, antibiotica), uitlaatgassen, 4G, wifi enzovoorts.

naughtyappetite Een lichaam vol met afvalstoffen kan uiteindelijk klachten gaan geven. Dat is een teken dat het lichaam al een gedurende periode onder zware last gaat. Een klein overzicht van klachten waar je aan kan denken zijn:

+ allergieën, ook hooikoorts
+ darmproblemen
+ huidproblemen
+ astma
+ hoofdpijn
+ vermoeidheid
+ gewricht- en spierpijn, ook fibromyalgie
+ overmatig transpireren
+ pijnlijke menstruatie
+ geestelijk niet lekker in je vel zitten
+ en nog veel meer

source Een detox hoeft echter niet te bestaan uit enkel een sapkuur. Gelukkig kan je op een veel mindere manier jezelf goed detoxen zonder honger- of flauwtegevoel.
Je gaat meer energie krijgen, krijgt een opgeruimd hoofd, gaat stralen en lichamelijke ongemakken zullen minderen of zelfs verdwijnen. Hoe fijn is dat!?

 

Neem contact met mij op en samen gaan we jouw doel behalen om weer opgeschoond verder te gaan!

Bewust-Beter-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-ADHD

Digitale cursus

Hoe eet ik gezond kh beperkt?
– Leer hoe jij het wel moet doen zonder voedingsstoffen te kort te komen –

Bewust-Beter-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-ADHD

AD(H)D

Als je opzoek bent naar een natuurlijke manier om de concentratie te verhogen en de verschijnselen van ADHD/ADD te verminderen of juist weg te nemen ben je bij mij op het juiste adres. Als AD(H)D- voedingscoach en door een persoonlijke ervaring op dit gebied weet ik als geen ander welke hobbels je tegen komt. Daarom is het fijn dat ik deze al voor een groot gedeelte voor je kan weg nemen. Vooral voor kinderen lijkt het soms een moeilijke weg, omdat zij niet alles meer kunnen ‘snoepen’. Daarom bespreken we veel alternatieven en hoe je hier mee om kan gaan op bv school en verjaardagsfeestjes, want wat zijn er veel dingen die WEL mogen. Je moet alleen even weten hoe en wat.

enter Helaas is het bij ADHD niet alleen de voeding die een grote rol speelt. Ik ben van mening dat er veel meer factoren een rol spelen en ik zal deze ook meenemen in het advies

Wil jij weten of Bewust Beter wat voor jou kan betekenen?

Aarzel niet!
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op