Waar staat Bewust Beter voor?

Bewust beter staat voor:

  • Bewuste en betere keuzes
  • Bewuste en betere voeding
  • Bewuste en betere gezondheid
  • Bewuste en betere jij!

Dit alles resulteert o.a. in meer energie, slanker zijn, minder een opgeblazen gevoel, geen suikerverslaving meer, gezonde darmen, betere bloedsuiker, lagere cholesterol en een stralende jij.

Bewust-Beter-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-Courgette-Moestuin-Vers-Groenten

Waarom Bewust Beter als voedingscoach?

Voor de unieke aanpak die zij biedt.

Bij Bewust Beter als voedingscoach krijg jij niet alleen te horen wat je beter wel en niet kan, maar gaan we ook in de praktijk aan de gang. Samen naar de supermarkt en jouw keuken in. Snacks en ontbijt leren maken die zowel gezond, lekker en voedzaam kunnen zijn.

De missie van Bewust Beter is om op een normale en toegankelijke manier aan de gezondheid te werken.

Bij Bewust Beter sta jij op nummer 1. Jij bent uniek en daarom zal het advies ook zo persoonlijk mogelijk zijn. Bewust Beter is er dus voor jou.

De keuzes die gemaakt worden in de praktijk, worden ook uit christelijk perspectief gemaakt. Bewust Beter is van mening dat God ook de natuur zo geschapen heeft om het goed te benutten en is daarom is zij erg blij dat ze haar kennis op deze wijze mag overbrengen op jou.

Je kiest ook voor Bewust Beter, omdat Barbera gedegen opleidingen heeft gevolgd en nog steeds leert zij bij dmv verschillende studies.
Zo heb jij een voedingscoach die ruim geschoold is en waarbij de kennis nog net een ruime stap breder is dan bij een gemiddelde voedingscoach.

Momenteel is Barbera bezig met de opleiding ‘medische basiskennis’. Bewust Beter vindt het belangrijk om op tijd signalen te herkennen die mogelijke wijze een andere behandeling of specialist nodig zal hebben. Indien nodig zal je dan doorverwezen worden.

Kort om, je bent in goede
handen bij Bewust Beter!

Bewust-Beter-Advies-Keuken-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten

Wie is Barbera?

Ik ben Barbera, getrouwd en moeder van twee jongens.

Jaren geleden stond ik enkel in de keuken om aan het einde van de middag even vlug een maaltijd op tafel te toveren en de afwas te doen. In die periode was ik ook verre van fit. Ik had ook wel een best lijstje van wat vage klachten. Denk aan dagelijkse hoofdpijn en migraine, spierpijn, rugpijn, slecht slapen etc. Het ergste was nog dat ik doodmoe wakker werd en al verlangde aan de avond om weer te mogen slapen.

Totdat ik stap voor stap verandering aan ging brengen in mijn voedingspatroon.

Ik mocht duidelijk ervaren wat voeding met mij deed. Ik kreeg meer energie wat er voor zorgde dat ik weer kon gaan sporten en ’s avonds niet meer op de bank plofte voor de tv. Zo kon ik nog leuke dingen gaan doen. Verder ging ik stralen, werd slanker en zat vele male beter in mijn geestelijke vel. Het fijne was ook dat al die kleine kwaaltjes verdwenen.

Dit wil ik graag iedereen laten ervaren. Vandaar dat ik voedingscoach ben geworden en er ben voor jou. Ik ga jou helpen om jouw doelen te behalen en om op een toegankelijke manier jou te leren hoe je in enkele stappen kan werken aan een bewustere levensstijl.

Wil je meer over mij weten dan mag je mij natuurlijk altijd contacten. Ik vertel jou graag in een persoonlijk gesprek hoe precies alles bij mij verlopen is.

Bewust-Beter-keuken-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-bakken-barbera

Wil jij werken aan jouw gezondheid?

Doe mee aan de Healthy Reborn Challenge
Klik hier voor meer informatie