Wie is Barbera?

Bewust-Beter-keuken-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-bakken-barbera

Ik ben Barbera, getrouwd en moeder van twee jongens.

Jaren geleden stond ik enkel in de keuken om aan het einde van de middag even vlug een maaltijd op tafel te toveren en de afwas te doen. In die periode was ik ook verre van fit. Ik had ook wel een best lijstje van wat vage klachten. Denk aan dagelijkse hoofdpijn en migraine, spierpijn, rugpijn, slecht slapen etc. Het ergste was nog dat ik doodmoe wakker werd en al verlangde aan de avond om weer te mogen slapen.

Totdat ik stap voor stap verandering aan ging brengen in mijn voedingspatroon.

Ik mocht duidelijk ervaren wat voeding met mij deed. Ik kreeg meer go energie wat er voor zorgde dat ik weer kon gaan sporten en ’s avonds niet meer op de bank plofte voor de tv. Zo kon ik nog leuke dingen gaan doen. Verder ging ik source site stralen, werd slanker en zat vele male beter in mijn geestelijke vel. Het fijne was ook dat al die kleine kwaaltjes verdwenen.

Dit wil ik graag iedereen laten ervaren. Vandaar dat ik voedingscoach ben geworden en er ben voor jou. Ik ga jou helpen om jouw doelen te behalen.
Toch wil ik geen doorsnee voedingscoach zijn. Ik probeer op interessante, leuke manieren aan de slag te gaan. Dus niet enkel theoretisch aanhoren wat de adviezen zijn, maar je wordt uitgedaagd en geprikkeld om meer te halen uit jouw go to site persoonlijke traject.

Wil je meer over mij of mijn werkwijze weten dan mag je mij natuurlijk altijd contacten. Ik vertel jou bijvoorbeeld graag in een persoonlijk gesprek hoe precies alles bij mij verlopen is.

A negative mind will never give you a positive life

Opleidingen/cursussen

Ik heb in 2017 de HBO opleiding natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt opleidingen gevolgd.

Daarna heb ik het volgende afgerond:

Maart 2018: Overgang en voeding – Sonnevelt
Juni 2018: Orthomoleculaire gewichtsconsulent Paleo – Ortho Health Foundation
Februari 2019: Orthomoleculaire voedingssupplementen – Civas
Heden bezig met: Medische Basis Kennis – Con Amore

Bewust-Beter-Advies-Levensstijl-Gezond-Gezonde-Keuzes-Putten-ADHD

Wilt jij werken aan jouw gezondheid?

Neem vandaag nog contact met mij op en ik help jou graag.