7 daagse in Zijn shalom


Kom in de Rust en leer Gods stem te verstaan

Herkenbaar?

Je ervaart onrust, kunt moeilijk ontspannen

➙ Je hebt moeite om Gods stem te verstaan

➙ Je wilt graag een diepere relatie met de Heer

➙ Je wilt ondanks strijd in je leven, meer op Hem vertrouwen

➙ Je wilt graag verder groeien in je Geestelijke ontwikkeling

Waarom deze cursus in Zijn shalom?

Ik kreeg de opdracht van de Heer om een laagdrempelige en toegankelijke cursus te maken voor vrouwen die zoekende zijn naar Gods vrede en die meer op Hem willen vertrouwen, ondanks strijd of een minder fijne situatie waar ze in zit.

Het doel van deze cursus is dat in welke onrust, strijd of wat dan ook je zit, je Gods vrede mag leren zoeken en ontdekken. Dit om (meer) op Hem te gaan vertrouwen en ontspanning te vinden en te ervaren, ondanks je situatie.

God wil dat je in de Rust komt, Zijn stem leert verstaan en daardoor echt Goddelijke rust gaat ervaren.

Wat kan je verwachten?

Je krijgt elke dag een mail, 7 dagen lang.

7 dagen met een diversiteit aan overdenkingen, inzichten, tools, gebeden en oefeningen om je dichter bij de Vader hart te brengen en om in alle rust aan Zijn voeten te kunnen liggen.

Start hier

Deze online cursus, in Zijn shalom, heeft een investering van €47.-

Ik stond ooit waar jij nu staat

Het is zo verdrietig en jammer dat er zoveel vrouwen zijn die rondlopen met een onrustig en niet fit gevoel. Maar toch is het mogelijk om weer die fitte, energieke en ontspannen vrouw te worden. Weg met die onrustige gevoelens en gedachten die jou zo onzeker maken. Jij mag op een ongedwongen en ontspannen manier genieten van het leven zonder dat dit jou nog moeite kost. Het gaat je levensstijl worden. En ik kan dit beamen, want ik stond ooit waar jij nu staat: vermoeid, gestresst, overal pijntjes, onrustig, onzeker, paniekaanvallen, vreetbuien, gewicht-struggles. Ik had eigenlijk het hele feestpakket. Dit zorgde ervoor dat ik niet blij was met mezelf.

Totdat ik ontdekte dat ik mezelf toch kon helpen. Ik werd mezelf ervan bewust dat als ik zo door zou leven zoals ik deed dat ik er op mijn jonge leeftijd er nog slechter voor zou komen te staan en ik moest toen de 30 nog passeren. Mijn oma die toen begin 90 was leek nog fitter ?

Ik startte met het opschonen van mijn lichaam, versterkte mijn lichaam met onbewerkt voedsel, kon weer meer gaan bewegen en werd mij steeds bewuster van de opgeslagen en onverwerkte onrust, spanningen en trauma’s uit het verleden. Deze kon ik aanpakken met het ademwerk. Ik heb ontdekt dat ademwerk nog essentiëler is dan voeding. Daar heb ik mijn aanbod ook op aangepast.

Naast het ademwerk, geef ik dus trilsessies en massages ter ondersteuning om het lichaam te helpen met ontspannen.

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen de vrolijke ademcoach en ontspanningsmasseur. Naast natuurvoedingsdeskundige ben ik mezelf gaan verder ontwikkelen en uiteindelijk ook ademcoach en ontspanningsmasseur geworden. Ik mijn praktijk richt ik mij nu alleen nog op de adem en geef ik ontspanningsmassages. Het stukje voeding mocht ik in januari 2024 loslaten van de Heer.

Enkele jaren geleden wilde ik meer over weten over het ademwerk en ben mij er in gaan verdiepen. Ik kwam tot de ontdekking dat er diep in ons binnenste blokkades kunnen zitten die ons leven beperken. Dit deed mij besluiten om de opleiding tot ademcoaching te gaan doen en oow wat ben ik hier blij mee. Ik heb veel mogen leren en ontdekken over de kracht van de adem en alles hierom heen. In februari mocht ik als natuurvoedingsdeskundige stoppen in de praktijk en ontspanningsmassages gaan geven, na het volgen van weer een nieuwe opleiding en reis.

Doordat ik aan mezelf heb gewerkt ben ik wie ik nu ben. De ambitieuze fitte vrouw met haar eigen bedrijf, haar gezin en ik heb tijd en energie over om leuke dingen voor mezelf te doen. Ik voel mij energiek en happy. Ik ben in balans.

Ik wil daarom jou helpen om ook weer die ambitieuze vrouw te worden die met meer balans, rust en ontspanning in het leven kan staan zodat jij ook jouw business, werk, gezin of andere belangrijke functies kan runnen.

Vertrouwen en een goed gevoel hebben over mij en mijn aanbod is belangrijk als je start met ademcoaching of wilt komen voor een ontspanningsmassage. Daarom zal ik altijd eerst een gratis telefonisch gesprek aanbieden zodat jij kan ervaren of er een klik is.

Het is veilig bij mij om volledig jezelf te zijn.