Wil jij eindelijk weer voldoende energie hebben om weer te kunnen gaan leven?

Ik help jou om jezelf weer fitter te gaan voelen. Dit zeker niet door moeilijke en strenge diëten, maar juist door jou te leren hoe je voeding juist kan gaan inzetten. Door dit alles wordt jij fitter, vrolijker en reken jij eindelijk af met al die vage klachten. Leuke bijkomstigheid is dat je ook eindelijk wel blijvend kan afvallen. En voor iedereen die juist moet aankomen werkt dit evenwel

Download mijn gratis e-book ‘5 tips voor meer energie en afvallen’ om eindelijk de eerste stappen te gaan zetten. Want van uitstel komt afstel en dat maakt jou niet fit!

Tijd voor verandering

Je bent een vrouw die al geruime tijd struggled met zichzelf. Je voelt je niet fit, zit minder lekker in je vel en hebt het idee dat je aan het overleven bent.

Grote kans dat je vermoeid uit bed stapt en ook nog pijn klachten ervaart zoals spier- en hoofdpijn.

En hoe zit het met je gewicht? Is het lastig om blijvend af te vallen of ben je alleen maar blijvend aan het diëten?

Jij doet hard je best om je gezondheid goed te krijgen, maar het lijkt er op dat wat je ook probeert het je op de langere termijn niets oplevert.

Je stapt waarschijnlijk van dieet naar dieet en ondertussen word jij alsmaar niet fitter. Vervelend is ook dat je zo geen puf meer hebt voor leuke dingen.

>> Dit moet stoppen! Het is NU tijd voor blijvende verandering <<

Dit ben ik!

Mijn naam is Barbera Hendriksen en ik ben er van overtuigd dat we baas over ons eigen lijf kunnen gaan worden. Dit door ons zelfgenezende vermogen weer te activeren. Zo kan je weer fit en blij door het leven gaan.
Ik heb in de afgelopen jaren weer zoveel energie gekregen dat ik zelfs weer ben gaan studeren en daarna mijn eigen praktijk heb opgezet. Dat had je mij 10 jaar terug eens moeten vragen. Ik had je hard uitgelachen om het feit dat ik überhaupt nog aan het werk zou komen…

Doordat ik aanspraak heb gemaakt op mijn zelfgenezende vermogen sta ik fitter, blijer, slanker en ook vooral pijnloos in het leven. Ik neem je even mee naar een aantal jaren terug, mijn dieptepunt! Ik had 24/7 stevige hoofdpijn en anders was het wel een migraine. Daarnaast was ik zo extreem vermoeid dat ik de diagnose CVS/ME kreeg. Naast de pijn in mijn hoofd had ik ook last van een continue spierpijn. Met name in de nek. Deze stond zo straks dat geen enkele therapeut het kon laten ontspannen. Verder was het ook mijn darmenstelsel die niet altijd 100% goed functioneerde. Mijn buik was opgezet, vaak kramp en dunnere ontlasting. Verder transpireerde ik extreem, had geen goede nachtrust meer, ging mijzelf overeten, kon weinig leuke dingen meer ondernemen, sociale contacten werden minder en neigde naar een burn-out. Dit is helaas nog maar een greep uit de waslijst aan klachten, maar geven al wel een goed beeld hoe zwak ik eigenlijk was. Totaal uitgeput, opgebrand en volledig in standje OVERLEVEN. Ik weet hoe jij je voelt, omdat dit alles ook mij is overkomen. Daarom ben ik voor jou de juiste persoon om hier verandering in aan te brengen.

Ik wil vrouwen helpen zich weer energieker te gaan voelen. Als natuurvoedingsdeskundige help ik ze door ze te leren hoe ze voeding juist kunnen inzetten. Dit alles zonder dat ze hoeven in te leveren op het blijven genieten van eten. Want blijven genieten van eten is bij mij een must! En je wilt natuurlijk ook blijvend resultaat. Samen met mij pakt de vrouw haar gezondheid en levensstijl aan voor de rest van haar leven. Daar krijgt zij geen spijt van!

Ervaring van vrouwen die je voorgingen

Download mijn gratis e-book ‘5 tips voor meer energie en afvallen’ om eindelijk de eerste stappen te gaan zetten. Want van uitstel komt afstel en dat maakt jou niet fit!